Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Milyen babafürdetőt használtok...

Milyen babafürdetőt használtok? A Johnson's tényleg olyan vacak, mint amiket hallok róla?

Figyelt kérdés
Mi alapján választotok?
2012. júl. 26. 14:33
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
A Bioderma (ABC Derm) olyan 2500 Ft körül van, de nagyon sokáig elég.
2012. júl. 26. 21:44
 22/29 anonim ***** válasza:

Gabi. Imádom az illatát. :)

Még mindig ilyet veszek, pedig már 2 éves elmúlt a lányom.

Johson's-szal csak a popóját mosom.

2012. júl. 27. 00:14
 23/29 anonim ***** válasza:

Újszülött kora óta a Johnson's top to toe fürdetőt használjuk, tökéletes a bőre, semmi problémát nem okozott soha. A Johnson's hintőport, popsikrémet és törlőkendőt is próbáltuk már, szintén nem volt gond vele.

(csak zárójelben jegyzem meg, hogy az istenített gyógyszertári trutymókban is van kőolaj származék, ráadásul szerintem használhatatlan, egyszer próbáltam megfürdetni vele a babát, de egyszerűen nem lehet rendesen eloszlatni a bőrén)

2012. júl. 27. 01:44
 24/29 A kérdező kommentje:
Az én gyerekeim sem allergiásak a Johnson's-ra, mégis: azok után, amit most már tudok róla, nem veszek többet.
2012. júl. 27. 12:04
 25/29 anonim ***** válasza:
Kérdezted, hogy a frezi mennyibe kerül, bocsi, csak most jutottam gép elé. Én úgy néztem legutóbb neten (mindennőnek.hu), hogy egységáron 2000 ft körül van az áruk.
2012. júl. 27. 14:53
 26/29 anonim ***** válasza:
Kérdező, miért, most mit tudsz róla? Nem kötekedésképpen, de ha akármiről valami rosszat írnak, amit te eddig használtál és bevált, akkor inkább váltasz? Nem kell mindenkinek hinni. Én is egyszer elbizonytalanodtam, mert kenguruban akartam hordozni a babámat, erre itt mindenféle rémhírt terjesztenek róla. Kicsit utánaérdeklődtem hozzáértőknél, és kiderült, hogy a kenguru sem olyan ördögtől való eszköz, mint ahogy itt előadják. Fenntartással kell fogadni minden információt az ilyen névtelen fórumokból.
2012. júl. 27. 22:20
 27/29 anonim ***** válasza:
56%
Mi a gyógyszertári naturlandosra is allergiásak vagyunk. Csak a BABÉ termékcsalládot bírjuk és abból is az érzékenybőrűeknek ajánlottakat. Mindenből azt használjuk (sampon, fürdető, arckrém, testápoló, naptej, popsikrém...) E nélkül a gyerekem szenved. próbáltunk chicco-t is ami elvileg hippoallergén..hát nem az.. egyedül csak ez.
2012. júl. 28. 02:31
 28/29 anonim ***** válasza:
A Johnson'st nem próbáltuk ki. A kórházban azzal fürdették a babákat, de már több barátnőm panaszkodott, hogy nekik nem vált be. Én Neogranormont kezdtem el használni és azóta is azzal fürdetem a fiamat. Danikám már 14 hónapos:)
2012. nov. 6. 14:15
 29/29 anonim ***** válasza:
Én Neogranormont használok. A Johnsons sem vacak, de a Neogranormonnak jobb az ára meg egy régi magyar márka, én ezért választottam.
2012. nov. 6. 15:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!