Milyen babafürdetőt használtok? A Johnson's tényleg olyan vacak, mint amiket hallok róla?
Figyelt kérdés
Mi alapján választotok?2012. júl. 26. 14:33
11/29 gabszem válasza:
Mi Niveát használunk és nagyon jó. Elötte alami kórházi babafűrdetőt használtunk, amit úgy kaptunk egy ismerősömtől és attól nagyon száraz volt a bőre.
12/29 krisztivan válasza:
Fiammal kb.1 évesen tértünk volna át a Johnson-ra de tele lett pöttyel tőle.Aztán kb. 18 hós kora körül próbáltuk újra és már bírja.
De azóta is(22 hós)ha bármi baja van a bőrének akkor a gyógyszertárit használjuk és szépen helyre jön:-))
13/29 A kérdező kommentje:
Kedves 12. válaszoló! De miért erőlteted, ha nem bírja a bőre?
2012. júl. 26. 14:58
14/29 anonim válasza:
Kislányom 6 hónapos, felváltva használjuk a gyógyszertári kenőcsöt és a Johnson's fürdető+sampont.Az ég világon semmi baja nincs tőle,nem is szárad ki a bőre,teljesen meg vagyok vele elégedve.
15/29 anonim válasza:
Gyógyszertári, után kb. 4 hónapos korától dm-es. Volt rá kuponom, hát kipróbáltam. Tetszik az illata is, és olyan hogy kevés is elég belőle, így jól kitart:)
16/29 anonim válasza:
Mivel a kislányom bőre nagyon érzékeny, először gyógyszertárit használtunk mindenből, majd a védőnő ajánlásával áttértünk a frezydermre, azóta mindenből azt veszek. Érdemes utánaolvasnod.
Johnson's meg már rosszabb, mint pár éve volt... :S
17/29 anonim válasza:
Mi Nivea sensitive pumpás fürdetőt használunk. Nagyon szeretjük. De jó a gyógyszertári fürdetőkrém is. 8 hónapos koráig azzal pancsizott a babánk. A Johnson's egy borzalom... :-/
18/29 anonim válasza:
Gyógyszertárit, aztán Biodermat, most épp Sebamedet.
19/29 A kérdező kommentje:
Frezyderm, bioderma mennyibe kerül? Mert néztem még a veledát, alverdét, de azért ezek egy kicsit drágák...
2012. júl. 26. 21:03
20/29 anonim válasza:
A fiamnak többször vettem Jhonson's terméket: fürdetőt, aloe varás babaolajat, popsitörlőt. Ő nem allergiás rá, de a szomszéd kisfiú bőre nem bírja, teljesen kipattogzott tőle. Gyereke válogatja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!