Milyen márkájú babafürdetőt, babasampont, babaolajat, stb. használtok?
3,5 hós a fiam.
Olaj néha: Gabi
Fürdető: Johnson's
Sampont még nem, a fürdővizes szivaccsal van neki megdörzsölve a kis feje, haja.
Én a Johnsont jobban szeretem mint a Gabit, a púderünk is olyan. Azért van Gabi termékünk is.
A gyógyszertári a legjobb. A testvérem a mai napig azt használja, mert ekcémára érzékeny a bőre.
A patikai az nem márka, hanem a patikus keveri össze az alapján, hogy mi az igény.
3 és fél hónapos a babám. Használom még a fürdetőkrémet is, bár nem minden nap.
Szeretem a Gabi márkájú termékeket, imádom az illatát. Van popsitörlőnk, tincsszelidítő samponunk, esti fürdetőnk, hintőporunk ebből a márkából. De a Pamper's törlőkendőket is szeretem, főleg a levendulásat, imádom az illatát annak is;-)
Szia!Először mindenképpen a gyógyszertári fürdetőt használd,később 3-4 hónapos korban már lehet mást is.Kisfiam most lesz 4 hónapos pár nap múlva,de én már használom a Gabi édes álom fürdetőt,nagyon fincsi illata van,és abszolút jó!A Jonhnson's termékektől sajnos érzékeny,sőt allergia is jelentkezhet a babák bőrén,én nem is használok.Amit még kaptunk a kórházban csomagot,az Johnson termékek,majd én el használom,nehogy valami baj legyen a kis bőrének.Sokan ellenzik ezt a fürdetőt.Ez csak jó tanács,Gabit használj,az a legjobb!Még a mi korunkban is csak azt használtak szinte,és semmi gond nem volt.De először mindenképp a gyógyszertárit használd.Ha meg ne adj Isten gond lenne,akkor orvosnak kell szólni.
Szép Napot!
2 hós koráig gyógyszertári. popsit is kamillásvízzel mostam.
Most 16 hetes. gabi: Édes Álom fürdető, Gabi hintőpor, Gabi olaj, Babylove sensitive, vagy Pampers sensitive törlőkendő, Gabi és Bepanthen popsikrém.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!