Babátok mennyi idős koráig használtatok babafürdetőt? S ha annak vége utána mivel fürcsiztek?
Figyelt kérdés
2010. nov. 12. 13:32
1/7 anonim válasza:
kék pöttyös baba, menyasszonykoráig. A tetovált 30 éves férfi ismerősöm is azt használ :)
2/7 anonim válasza:
az én kislányom 22 hónapos, és a patikai hidrofiles fürdetőt használjuk. még egy darabig sztem azt fogjuk, mert midnen egyébtől kijön rajta az ekcéma.
3/7 anonim válasza:
A gyógyszertárit és az ahhoz hasonló, babáknak valót kb 1 éves korig. Azóta mi a disney-s babahabfürdőt használjuk, mert nagyon jól habzik és finom babaillata van.
4/7 anonim válasza:
21 hónapos. Babyloves fürdetővel fürdünk. Szerintem kb. 3 éves koráig ezt veszem neki, aztán áttérünk a baba lanolinosra.
5/7 anonim válasza:
Két és fél éves lányomra még mindig a gyógyszertári fürdetőt használom. Igaz, ő ekcémás és amúgy is száraz a bőre.
6/7 anonim válasza:
Még én is általában babafürdetővel zuhanyzom, ártani nem fog!
A babánál sokáig gyógyszertári fürdetőt használtam (2 éves koráig tuti), aztán valamilyen babafürdetőt, amelyik éppen akciós.
7/7 anonim válasza:
A legngayobb "babám" 5 éves, ő is azt használ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!