Milyen babafürdetőt és sampont használjak közel 5 hónapos babámnak?
Ezen a héten tölti be kisfiam az 5. hónapot. Még az újszülött kori orvosilag felírt fürdetőkrémet használom neki, de már mondta a védőnő, lehet már rendes babakrémet is használhatok. Johnsont adtak a kórházi csomagban. Ez szerintetek jó? Vagy kinek milyen tapasztalatai vannak, milyen típusút ajánlatok?
Ezen kívül hány fok legyen a szobában, ha fürdetjük a babát? Maradhat a 22 fok vagy akkor feljebb kell tekerni a fűtést?
Szerintem a legjobb és nem mellesleg a legolcsóbb megoldás az orvosi fürdetőkrém. Mi még mindig azt használjuk!
10 hónapos anyuci
Én a születésétől Johnsont használok, mert nekünk az orvosi nagyon nem vált be. Amikor pici volt használtuk az olajat fürdés előtt, utána az aromaterápiás fürdetőt és sampont. Majd ugyanezt a testápolót. Most 11 hónapos és még mindig ezt használjuk. Próbáltuk a Gabit is, mert kaptunk, de az sem volt az igazi. Érdemes először kis kiszereléseket venni, mert mindenkinek más jön be.
Remélem segítettem.
Szia!
Én javaslom a gyógyszertári fürdetőt továbbra is. Ha sampont is szeretnél használni, akkor a BABE samponját használd, hippoalergén. Így nem terheled a kis bőrét mindenféle színező- és illatanyaggal, plusz megfelelően hidratálod is. Nekem a kórházban 24 fokot javasoltak a fürdetéshez, így mi már befűtünk esténként.
Mi is még a fürdetőkrémet használjuk. 6 hónapos a lánykám. Nekem nincs vele semmi problémám.
A Johnsonst sokan használják, a kórházban is azzal fürdették a babákat, rosszat nem teszel, ha használod. Nekem is mondta a védőnőm, hogy alergizálhat, hát nem tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!