Van itt olyan anyuka akinek 5-6 hónap körüli babája nem szereti a babakocsit? Hogy sétáltok?
Félig ülő pozíció, vagy ha olyan a babakocsid, a hordozót tedd rá
Nekem sem szerette a lányom, de miután a hordozóban vagy döntve az ülés én sétáltunk, szerette. A kengurút utálta, a hordozó kendőt is, sírt benne, sőt volt hogy le is hányt benne, bukósisak baba volt, gondolom nyomtam a gyomrát.
Emeld meg a támlát, nyugodtan! Én megkérdeztem a gyermekorvosunkat, mikor az én Kicsim négy hónapos volt. Azért üvöltött, mert nem látott ki :)
Kendő is jó móka, ha bírja a derekad (azt is szokni kell)
Szia, nekem az segített, hogy hasra raktam, fejjel előre, általában úgy sétálunk 3-4 hónapos kora óta, akkor rendesen kilát, nézelődik.
Ő például a hordozót is utálja és a spotrészt is (7 hónapos, és ezt a döntött pozíciót baromira nem szereti, valahogy kicsúszik belőle).
Abban bízom, ha már ülni fog rendesen, jobb lesz.
Mindenki cseréli le tök korán a mózest, mi meg abban nyomjuk még mindig, pedig keze-lába kilóg már, ha háton van :))
Mi pont úgy, mint az utolsó írja, lábzsák le, arccal előre hason. Amúgy is csak hason aludt, feküdt, játszott mindig.
Azért néha kivenni és cipelni is kellett... Elég rossz időszak volt, utáltam lemenni. Ráadásul télen, overálban, sapkában.
Amióta rendesen ül (izomból, előrehajolva, karfát fogva, mindenhogy), azóta szerencsére megszűnt ez a probléma. Már jár is (14 hónapos), nyár is van, úgyhogy minden szuper. Ha ki is akar szállni kicsit, akkor pár lépést sétálunk, és már ül is vissza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!