Az érdekelne, ki mikor hagyta el végleg a babakocsit?
Figyelt kérdés
Fiam most két éves, és még használjuk a sportkocsit, ha bevásárolni megyünk, vagy ha messzebb indulunk. Egyébként már sétál, vagy motorozik, nem is nagyon szeret kocsizni, de ha nem viszem a kocsit mondjuk a boltba, akkor mondanom sem kell, nem egyszerű a vásárlás vele... :)2012. júl. 24. 15:43
1/8 anonim válasza:
2,5 éves a lányom, ugyan így vagyunk. :)
meg hát nem mindegy, hogy amit vettem, a babakocsi aljában tolom haza, vagy én cipelem.
2/8 A kérdező kommentje:
Hát igen, a kényelem sem utolsó szempont!
2012. júl. 24. 15:51
3/8 anonim válasza:
21 hósan elhagytuk, mert született a kistesó, de simán használtam volna tovább is.
4/8 anonim válasza:
2 héttel a második születésnapja előtt született meg a kistesó, azóta nincs kocsi. Én is tartottam a vásárlástól és társaitól, mivel nagyon eleven a kisfiam, de meglepően könnyen vesszük az akadályokat. :)
5/8 anonim válasza:
A lányommal az oviba indulás előtt 2-3 hónappal hagytuk el a babakocsit végleg, tehát több, mint 2,5 éves volt már. Azért használtuk ilyen sokáig, mert ő egyébként is aprócska termetű volt, tőlünk elég messze volt minden, és sokat cipekedtem is, biciklink pedig nem volt. Utána bicikli-gyerekülés, és megszűntek a távolságok.:))
6/8 anonim válasza:
Szeptemberben volt 2 éves a fiam, kb novemberig használtuk a sportkocsit. Aztán hidegben, hóban már nem, autóval mentünk messzebbre. Így végleg el is maradt, azóta már sétál mindenhova :)
7/8 anonim válasza:
A fiam 22 hónapos koráig használta, igazából-lekopogom- eddig nem volt gondunk ebből. Két hete múlt el két éves.
8/8 anonim válasza:
Kislányom 18hónapos, a fiam 3, a nagy azóta nem kocsizik, hogy elindult(1éves), a kicsit még 3-4hónaposan vittem a kocsival, de akkor kezdett forogni, bekötve nem maradt volna el, így végleg lettem a kocsit, kendőztem.
9hónaposan elindult azóta a kendő is ritkábban kerül elő.
Boltba is így járunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!