6 hónap körüli babák anyukái a babakocsit előröl vagy hátulról toljátok? Picit megdöntitek a háttámlát?
Figyelt kérdés
2010. ápr. 10. 15:24
1/4 anonim válasza:
Én úgy tolom hogy lássam, mert imádom nézegetni:) És ő is engem, mindig beszélgetünk, huncutkodunk útközben (6 hós kislány) :)
És kagyló üléses amit legtöbbször fektetek (de ugye úgy sem teljesen vízszintes) de van hogy megemelem neki kicsit.
A fiam (első baba) ekkor már kifelé szeretett nézelődni, zavarta ha nem látja a "tájat" így őt már akkor hátulról toltam.
2/4 anonim válasza:
Anno szembe voltunk egymásnak. Séta közben beszélgettünk, és már középállásban volt a háttámla.
3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Én is még szemből tolom, kíváncsi voltam hogy ki hogy. :)
2010. ápr. 10. 15:41
4/4 anonim válasza:
Szemből tolom a fiam. Neki ülő helyzetben van a támla. Kb. 4 hós korában állítottam középállásba, és kb. 2 hete ülő helyzetbe (felül magától, félig ülő helyzetben üvölt a kocsiban).
6,5 hónapos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!