Én látom rosszul vagy a férjem akadékoskodik?
Szia, ha még olvasod...
Mi egy Hauck 3 funkciós babakocsival kezdtük, újonnan 70 e ft volt és gyakorlatilag semmi mást nem tudtunk volna venni mert ez a kapható legkeskenyebb mózessel is rendelkező babakocsi, és nekünk icipici liftünk volt (4. emeleti lakás), semmi más nem fért volna be (ez is csak épphogy...).Igazából nem nagyon tetszett de megvettük mert muszáj volt. Aztán elköltöztünk vidékre ahol rosszak az utak, ide már kevés volt ez a városi babakocsi, régebb óta gondolkoztam már egy terepkerekű kocsin, és kitaláltam hogy eladom a miénket és abból az árból veszek egy használt terepkerekűt, ami nem 3 funkciós csak sportkocsi. És így is tettem, vettem egy Quinny buzz-ot, ami már régóta tetszett és nem is csalódtam benne. 35-ért adtam el a kocsinkat és a quinny 30 e volt. Második babánál veszek hozzá egy mózest meg autósülést és kész :-)
úgyhogy szerintem felesleges még hónapokig szenvedned egy béna kocsival, az én lányom 1 éves volt amikor lecseréltem a régi kocsit de jól tettem!
amúgy párom támogatta az ötletet és segített kiválasztani a megfelelő modellt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!