1 éves babával egyedül hogy bírjátok?
Nem könnyű. De azért szervezéssel meg lehet oldani.
Előtte nem bíztam senkire, csak a férjemre. Szerencsére ez most is tud működni, csak nem abban az időben, ahogy nekem is jó lenne. Így amikor apával van, akkor kávézóba megyek a barátnőmmel, vagy vásárolgatni.
Közben rájöttem, hogy unokatesóm is ért a gyerekekhez, néha ő is bevállalja. Jó, nem sokszor, de ez is valami.
Meg van egy barátnőm, az ő lánya 2 hónappal idősebb, ott szerencsére van apuka is. Na, ők is elvállalják egyszer-egyszer.
Szóval ritkán, de valaki mindig beszervezhető.
Megyünk a barátnőmékhez, ott jól elvan a két gyerek.
Megyünk néha játszó házba is, de inkább játszó térre szoktunk. Ott vannak felnőttek is. :) Most kettesben nyaralunk éppen. Igaz, a férjem is kijön 2 napra, de csak nap közben. Nekem ez is elég, én addig feltankolok energiával.
Más kérdés, hogy a hétköznapokon sokszor van olyan, hogy estére az idegeim romokban, jól esne, ha valaki kicsit elvinné, vagy csak lefektetné helyettem. De ez van, ez most egy ilyen időszak, majd túl leszünk ezen is. Kitartás neked is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!