Haj piszkálásról, hogy lehet leszoktatni a babát?
na levágatta a hajam kb 5cm a max hossza a tetején...hát,semmit nem ért:)mondjuk teljesen megváltoztam mert szőkéről még barna is lettem,végülis nem bántam meg, de a célom nem értem el vele. tegnap este hagytam kicsit sirni, hátha elalszik egyedül, ott voltam csak nem engedtem h a hajazzon, mondtam h nincs hajam, levágta a fodrász néni stb, de 1.annyira sirt h a szivem megszakadt,már elfáradt bele s csak hüppögött, meg hörgött már kb, 2.felébresztette az 5hós kisöcsit.
bár elfogadná az apját éjjel, de az nem jó, feltünik neki h nem én vagyok ott és már visit. pedig amugy imádja az apját, ha együtt vagyunk s elesik pl hozzá rohan nem is hozzám vigasztalásért stb, de alváshoz csak én kellek. azt hiszem nincs megoldás.:( szerintem az én nagyfiam képes lenne 2-3orát is sirni amig be nem ájul,de nem lennék képes hagyni...:( félek hogy nem érti a dolgot és teljesen lelkibeteg lesz, igy is itt a sokk h van egy teso nem csak ő, s akkor még hagyom "szenvedni" is...majd talán ha ovis lesz...nem tudom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!