Haj piszkálásról, hogy lehet leszoktatni a babát?
Ne már! OHHHH! Ez elkeserítő! De ez valahogy észrevétlenül alakult ki, csak ahogy nő egyre erősebb és baromira fáj néha. Olyankor persze nem engedem, de akkor nem elaszik el.
Próbáltam leszoktatni, de pokoli estéink voltak. :-((
szia!
több kérdést is feltettem már ezzel a témával kapcs. itt is és a kisgyermekek rovatban is már. ugyanebben a cipőben járunk. a kisfiam 2éves2hónapos és csak hajbögörgetssel(én igy hivom)alszik el du és este is.ami még nem is lenne olyan nagy baj talán, de ha éjjel felébred nem tud egyedül visszaaludni ez miatt, hanem kiabál h anya s vinni kell a hajamat...:S mivel ő már nagy s nagyon értelmes kisfiú 100x probáltam vele megbeszélni,de nem megyek vele semmire.ha nem adom neki, hanem pl simizem v a kezét akarom fogi visit-üvölt-bömböl.
a legnagyobb baj, h van egy 5hónapos öcsike(na nála véletenül sem lesznek hasonló elrontások)s van h a nagyot nem tudom elvinni aluni evés után,mert a kicsi fent van és akkor ugye pár perc után unatkozik s sir utánam amit nem hagynék s a nagy se tud ugy elaludni. szoval elég káosz ez miatt minden. az apát imádja, de ha éjel ő megy be mert én pl szoptatom a kicsit,akkor addig bőg mig be nem megyek,tartson akármeddig. ha a mamánál alszik semmi baj, annak van haja..:S
van ismerősöm akinek a 4,5hós nagylánya még mindig hajazik...kb 2havonta én is kiborulok, hogy nem igaz h a kicsivel nem kell annyit éjszakáznom mint a naggyal. de azt gondolom h ezt csak drasztikusan lehet abbahagyni, egyszer csak nem odaadni nincs folyamatos leszokás. vagy megkapa, vagy nem. csak ugye az kb 1 hét visitással járna, a kicsimet is állandóan felverné, szoval nem tudok belevágni...arra gondoltam, hogy talán ha ovis lesz akkor ott ugye egyedül kell aludni, akkor könyebb lesz itthon is leszoktatni..:S én azt mondom h inkább most legyél kicsit kemény s had bőgjön de szokjon le, mert késöbb te is ennyire belekeveredhetsz mint mi...főleg ha terveztek tesot.segiteni nem nagyon tudtam,de nem vagy egyedül (én sem kaptam semmi tippet hogy hagyták abba,csak olyanok irtak akik még benne vannak).
Szia!
20 éves vagyok,és én is ezt csináltam :D Anyukám már nagyon ideges volt,de nem tudott leszoktatni róla!Nagyon sokáig úgy aludtam el!Ha tehetném,a mai napig piszkálnám :DDD
Kedves 18 éves!
Meg tudod mondani, hogy mért csináltad? Mi az, amiért jó? Hátha ki tudom váltani!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!