16 hónapos kislányom miért kakil mindig bele minden nap a fürdővízbe és hogyan tudom leszoktatni?
Mert rájött, hogy az milyen jó dolog, hogy így nem csípi ki a fenekét. Állítólag jó jel, hogy hamarosan szobatiszta lesz.
Az én gyerekeim szerencsére nem csináltak rendszert belőle, egyszer-kétszer előfordult. Ellenben tinikoromban voltam Angliában babysitter, és ott a 1,5 éves kisfiú minden este megcsinálta, úgyhogy úgy ment a fürdetés, hogy gyorsan betettem, megmostam, és kivettem, szóval nem volt órákig pancsi a vízben. Ordított is miatta, de mit tegyek? Vagy esetleg zuhanyozás, bár attól a legtöbb gyerek fél.
Nincs véletlen szorulása?A meleg víz miatt könnyen beindul a kaki.Az én kétévesemnél volt ez mindig így.Pár hétig tartott csak.A bilit mindig odakészítettem a kád mellé, hátha kell...Elmagyaráztam neki minden alkalommal, ha jön a kaki szójlon gyorsan, mert ha nem, ki kell vennem a vízből és vége a fürdésnek.
Nem fog örökké így lenni, ne aggódj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!