Hogyan lehetne leszoktatni a babám az új szopásról?
Elárulom neked hogy Dr. Vekerdy Tamás gyermekpszichiáter szerint az ujjszopás sokkal kreatívabb, intelligensebb cselekedet mint a cumizás.
Nem én mondom hanem ő. Értelmi, érzelmi érettségre utal hogy cumi helyett az ujját szopja.
Igyekszem neked privátban előkeresni és elküldeni az erről szóló tanulmányát, ha szeretnéd.
off :Nem úja,hanem ujja.Nem új szopás hanem ujj szopás.
on: Nem fogod tudni leszoktatni róla,hacsak be nem kened neki azzal a gyógyszertári keserű löttyel.Én nem látom értelmét egy három hónapos csecsemőt leszoktatni róla.Örülj,hogy valamivel meg tudja magát nyugtatni.Még ha három éves lenne,megérteném.
új? Ez a szó nekem új. Mondd hány éves vagy?
amúgy nem baj az, majd kinövi azt is, még csak 3 hónapos.
Fiam 4 nap múlva lesz 8 hós és kb. egy hete kezdte el szopni a hüvelykujját.
Eszembe sem jut leszoktatni róla,mert ha neki jól esik akkor hagy csinálja,másrészt meg olyan baromi aranyos olyankor,hogy órákig el tudnám nézni...:-)
Hát embere válogatja... de a cumi se jó, a végén úgy jár mint Győzike Virdzsikéje.. 10 éves korában is cumival a szájában ücsörög a bilin.
Majd kinövi. Én régen a körmöm rágtam, aztán leszoktam róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!