Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogyan tudnam leszoktatni 14...

Hogyan tudnam leszoktatni 14 honapos kisfiamat a szopasrol?

Figyelt kérdés
2011. máj. 3. 11:51
 1/3 anonim ***** válasza:
A kislányom volt ennyi idős, amikor leszoktattam. Nem tudom, kisfiad hányszor cicizik még, a lányom már csak éjszaka egyszer, azelőtt pár héttel szoktunk le a délelőttiről is. Még most is felébred éjszaka, de nincs cici. Nehezebb visszaaltatni, de ha nagyon nyűglődik magunk közé vesszük és alszik tovább. (Ebből is látszik hogy inkább csak a közelségre vágyik, nem pedig éhes!):)
2011. máj. 3. 12:17
 2/3 A kérdező kommentje:
Hat mar 4honapos koratol velunk alszik.Es nappal 4-5-szor cicizik,de tudom h nem ehes....es nem is szopik hanem inkabb jatszik(jatszana)csak en nem engedem.Ejjel 2-szer szopik.Nem tudok mar mit tenni,ha nappal nem adom ugy ordit,nagyon sir es tenyleg nagyon sajnalom.Nezz,bujik hozzam es puszil,ilyenkor nem tudok ellenalni.Mondta anyum,h vigyem 3 napra hozzik,mert igy a legjobb.De ezt nem akarom,a nap 24 orajaban velem van,soha nem volt egy orara sem elhagyva,es nem is akarom.
2011. máj. 3. 12:47
 3/3 anonim ***** válasza:
Az én lányom 22 hónapos, most kb. 3 hete, hogy nem cicil. Én azt csináltam, hogy előtte, úgy hogy lássa tettem egy ragtapaszt rá, és azt mondtam, hogy fáj anyának a cicije, ezért most nem tud szopizni, mert beteg a cici. Szegény teljesen megsajnált. Aztán cici-időben megint elmondtam, és ő bólogatott, hogy jó. Volt sírás is, de nagy nehezen elaludt. Ő inkább már csak alváshoz "használta". Kb. a 3. nap már nem volt hiszti érte, most meg már eszébe sem jut. Azt hittem nehezebb lesz. Viszont csak velem alszik el, úgy, hogy rám van tapadva. Szerintem is a közelség a lényeg, mert ő is inkább csak "hobbiból" cicilt már.
2011. máj. 3. 13:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!