Mit lehet tenni cumi eltűnés ellen?
Jó, nem a világ legnagyobb problémája, de kivagyok már tőle. Mióta jobban mozog a lányom, állandóan eltűnnek a cumik, de nyomtalanul!
Nem nagy a házunk, megnézek minden eldugott helyet, de egyszerűen a föld nyeli el őket...
Leszoktatást próbáltam, de ááá esélytelen.
Valami jó ötlet?
Ja, azt nem szeretném, ha a ruhájára lenne rögzítve, mert akkor non-stop a szájában lenne.
Köszönöm a válaszokat! Eddig 2 havonta vettem új cumikat, de úgy látom nem kellett volna kidobni a régieket,
csak elrakni. Egyetlen megoldás akkor a sok cumi, aztán majd előkerülnek. A válaszok hasznosak voltak, sajnálom, hogy itt is megjelentek a lepontozók.
Igen, nekünk is volt ilyen fütyülésre megszólaló kütyünk, csak sajnos bármilyen más zajtól is megszólalt és egész nap csipogott :/
Viszont most megoldódott a problémám, mert egy kisebb átrendezés alkalmával megtaláltam a rég eltűnt cumikat! Van egy csomó cumink :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!