Mit lehet tenni cumi eltűnés ellen?
Jó, nem a világ legnagyobb problémája, de kivagyok már tőle. Mióta jobban mozog a lányom, állandóan eltűnnek a cumik, de nyomtalanul!
Nem nagy a házunk, megnézek minden eldugott helyet, de egyszerűen a föld nyeli el őket...
Leszoktatást próbáltam, de ááá esélytelen.
Valami jó ötlet?
Ja, azt nem szeretném, ha a ruhájára lenne rögzítve, mert akkor non-stop a szájában lenne.
1. vagyok
Az alapján, amit írtál, még az jutott eszembe, hogy akkor egy nagyobb rágókához köthetnéd a cumit, így ha kell neki, tud cumizni, de ha elég nagy a rágóka, akkor talán könnyebb lesz megtalálni. (Csak rövid legyen, amivel megkötöd.)
A helyzet ismerős. Rengeteg cumink tűnt el, elpárologtak :D
Viszont megoldottuk a helyzetet... volt legalább 20 cumink :D
Nálunk átlagban 6 cumi forog. 3 fenn, ezeket éjjelre bepakoljuk az ágyába, reggelre mind kinn van (ágy mögött, alatt, fölött, takaróba csavarva, a nyuszi ölében, a rongyi alatt). A nappaliban szintén van 3, ebből 1 az én táskámban biztos, ami biztos alapon.
Mégis eltűnnek, aztán valahogy visszajönnek. :D
Nálunk is ugyanez a helyzet. Ha jól számoltam, akkor összesen 12 db-ot vettünk születése óta, ebből most 4-5 db van. Múltkor már kétségbe estem, mert összesen egyet találtunk napokig, aztán valahogy előkerültek megint egy páran:) Nem akarok már venni, ráadásul az egyik legdrágábbat választotta, Aventet, aminek darabja ezres körül van.
Amikor elraktam a télikabátjaimat, azok zsebéből is kerültek elő, aztán ritkán használt táskámból, játékos ládából.
Én, már lemondtam arról, hogy megkeressem, reménytelen, mint ahogy nálad és nálunk is a zoknik párja:)))
Lányom 2,5 éves, nálunk is állandóan megy a harc a cumi ellen, próbálom már csak alvásnál engedni, de alvás után nagyon nehéz elvenni tőle. Mindig vissza és visszalopja.
A cumiláncot hamar megtanulta kicsatolni, és az volt tövig a szájában. Marha guszta volt, mikor egy arasznyi műanyag láncot kellett a gyerek szájából kihúzni, de azt is csak vásárlásnál használtuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!