Milyen praktikáitok vannak anyukák a fáradtság ellen?
inkább vérpezsdítő dolgokat kéne magadhoz venned.
pl piros gyümölcsök, cékla,
a cukros üditő is jó, csak nem épp egészséges, nem érdemes ezzel próbálkozni, de néha azért jó szolgálatot tesz.
fekete tea
esetleg valami vitamin
csoki is élénkítő, bár azzal is módjával kell bánni , a nem kívánt kilók miatt
csipkebogyó tea is azt hallottam, hogy jó, az még sok c-vitamint is tartalmaz
egy pohár hideg 100% -os narancslé nekem néha nagyon felüdít, azt is ajánlom
még a ginsengről hallottam, bár nem mélyedtem el benne, de az is élénkítő hatású
ezekből csak találsz olyat , ami beválik :D
sok sikert és kitartást
Köszönöm mindenkinek a tippeket! :)
De azért még várok egyéb ötleteket!
Nekem is ez a gondom, sajnos. Amíg ő alszik, egy jó langyos vagy hűvös zuhany csodákra képes nálam. Vagy ha már nagyon alduhatnékom van, akkor csinálok pár egyszerű tornagyakorlatot. Ezt ne úgy értsd, hogy nekiállok rendesen tornázni, csak mondjuk 10 fekvőtámasz, ami felpezsdít. Emellett a friss gyümölcslevek nagyon sokat segítenek, és egészségesebbek is, mint a kávé.
Szedj vitaminokat, az is okozhat fáradtságot, ha vmiből van egy kicsi hiányod.
Ami nekem legtöbbet segített, nem tudom, össze tudod-e hozni: Amikor van segítséged, pl. apázik a kicsi, fuss egy fél órát. A sport javítja az állóképességed és a közérzeted is.
Remélem segítettem! :)
Én csak annyit tudok javasolni,hogy aludj amikor csak lehet!!!Ha mindenféle szerekkel próbálod ébren tartani magad,egyszer ki fogsz dőlni!
Az én lányom 4 hónapos koráig hasfájós volt.Sokszor éjjelente 2-3 órát aludtam,így nappal lesz@rtam mindent és amikor aa picim aludt én is pihentem.Mostmár 22 hónapos és még mindig sokszor ébred éjjel(nappal meg egy kis akaratos hisztis csaj)szóval fáraszt rendesen:),most is csak 4-5 órát alszom,de a délutáni alvásnál sokszor én s lepihenek:)
nem ajanlom, de en rengeteg kólát iszom
ismeros anyuka meg tomi magaba a szolocukrot, szerencses alkat, nem hizik, csak porog tole
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!