Ti beadattátok vagy fogjátok gyermeketeknek az agyhártya elleni védőoltást?
Még a kötelezőket is nehezen fogadom el, mert kutatási szakterületen dolgozom és most már biztosan látom, hogy ez egy világi nagy üzlet. Kihasználják a féltő aggódó szülők érzelmeit az oltóanyag gyártók. Utolsó te azt írtad nem lett a babádnak semmi baja. Azt te soha nem tudhatod, hogy mit okoztál vele a gyerek immunrendszerében, és hány éves korában jön elő bármi. Már eleve az, hogy az immunrendszer emlékező természetes mechanizmusát rombolják ezek a védőoltások. számoljátok át statisztikai arányszámokkal mennyi ilyen és hasonló megbetegedést regisztrálnak egy adott időszakban, és mennyi a százalékos lehetősége ha belesik vki. Tudom a választ," de ha az én gyerekem?"
Nézzük a környezetekben való előfordulási arányszámokat.
Mint írtam itt a félelemre apellálva irtó gazdag embereket támogattok a kis pénzeitekkel.
Minél többen adatják ezeket az vegyszereket be az emberek annál több beteges felnőtt lesz, hogy a gyógyszer fogyasztási arányszám is növekedjen. Gondoljatok bele mi szükség van egy bárányhimlő, vagy egy mumpsz oltásra, mikor azt egy kisgyerek viszonylag könnyedén átvészeli, de egy jó kis munkát folytat a szervezete, és ettől erősödik az immunrendszere.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!