Jó lenne, ha meginná a gyümölcslevet legalább, mert jelenleg teljesen elutasítja a gyümölcsöket. :(
2012. júl. 5. 09:45
2/13 anonim válasza:
Kislányom 1 éves, sima csapvizet iszik - persze van, hogy kap egy kis almalevet, vagy más gyümilevet, de ezekből szerintem napi 2 l-t is meginna , ezért szomjoltásra csak is vizet kap , azt addig issza, míg valóban szomjas.
2012. júl. 5. 09:45
3/13 anonim válasza:
Jajj, az lemaradt, hogy reggel-este még szopizik 1 évesem.
2012. júl. 5. 09:46
4/13 anonim válasza:
Tejet, vizet, leturmixolt görögdinnye levet.
2012. júl. 5. 09:49
5/13 anonim válasza:
Tejet, vizet, teát, mikor mit hajlandó meginni.
2012. júl. 5. 09:57
6/13 A kérdező kommentje:
A limonádé kevés cukorral nem káros egy ekkora gyermeknek? 14 hónapos kislányom csak azt hajlandó meginni.
2012. júl. 5. 10:12
7/13 anonim válasza:
Ha nem inna semmit, az károsabb lenne. Ebben a hőségben az a fontos,hogy igyanak. Szinte mindegy mit, inkább,mint a kiszáradás. Én higított (3x-osan) gyümilevet adok.
2012. júl. 5. 10:36
8/13 anonim válasza:
Nem, miért lenne? A cukrot Te szabályozod, nem biztos, hogy kevesebb cukor van az ivólevekben :-) Meg amúgy is, ha azt iszik, hát azt iszik. Ez van...
Én vizet adok az 1 éves kisfiamnak most. Néha megkínálom ivólével, de nem ilyen melegben, mert amikor megissza az ivólevet utána sokáig tart míg "elfelejti" és nem nyüszít érte. Olyankor sztrájkol és nem akar vizet inni, ebben a melegben nem kockáztatok meg egy ilyen sztrájkot.
2012. júl. 5. 10:38
9/13 anonim válasza:
5. vagyok. A lányom 2 nappal ezelőtt, amikor még beteg volt, csak a szörpöt itta meg. Konkrétan színe nem volt, olyan keveset tettem bele, de csak az kellett neki. De legalább ivott. Ma épp csak vizet hajlandó, csak szívószállal. :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!