3 éves körüli gyermeketeknek milyen teát adtok inni?
Amikor pici baba volt,akkor HIPP-es granulátumot.Később áttértünk a PICKWICK gyerek teára,de megunta.Úgyhogy most filteres kamilla teát kap,de természetesen nem egész nap "vedeli",hanem csak 2-3 csészével.
Szereti még az őszi barack lét,és az alma lét,is és az oviban vizet isznak.
Leginkább vizet iszik. De néha szoktam csinálni rendes felnőtt teát, abból is iszik. nem volt még baja tőle. De mondom nem állandóan teázik, ritkán.
Meg gyümilé néha, limonádé.
Kisebb korában mi is a hipp-es instant teát. De leginkább víz, víz, víz! És ha nagyon szomjas a víz neki most is a legjobb.
Mivel gyakran beteg én ezért filteres Kasvirág teát adok mézzel.Idönként Kamillát is.
Amugy vizet kap.
Szia!
Én arra figyelek, hogy a tea ne fekete vagy zöld tea legyen, mert az élénkít, és anélkül is elég eleven a lányom. Pláne lefekvés előtt nem ajánlatosak ezek...
Csak gyümölcsteát, illetve herba teát (pl.: bodza, kamilla, hibiszkusz, csipke stb...) kap. Erre odafigyelek, mert pl a Pickwick gyüm.teák feketeteák, csak gyüm. darabok ill. aroma van benne. Amit szeret az a Hipp tea ill. Milford tea.
Amúgy alapesetben mi is "vizesek" vagyunk, ritkán kér teát. És azt is inkább mézzel adom.
üdv!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!