Prevenar oltáskivezetést milyen adagolásban csináltátok (megelőzésre)?
Azokat kérdezem, akik homeopátiás oltáskivezetést csináltak/csinálnak. Nekünk telefonon azt mondták, hogy előtte napon 1 golyó, aznap (oltás napja) 1 golyó, másnap 1 golyó.
Gondolom az oltás napján is előtt kell beadni. Ha pl. délelőtt megyünk, hány órával előtte adjam?
Az oltáskivezetés homeopátiás szerekkel történik , amit az oltóanyagból készítenek (nozóda), csak olyan nagy higítással, hogy már szinte nem mérhető benne a hatóanyag. A szervezet azonban észleli és felkészül. Esetleg más hagyományos homeopátiás szereket is adhatnak mellé immunerősítésként. Utólagos oltáskivezetés is van, akár évekkel később. A lényeg, hogy hogy oltáskivezetés esetén a káros hatóanyagokat, káros hatásokat vezetik ki, nem magát az oltást. Utólagosnál homeopata orvos segítsége javasolt. Mi megelőzésként csináljuk, ezért vagyok kicsit bajban,mert csak telefonos segítséget kértem. Oltás előtt még lényeges, hogy ne legyen semmiképp beteg a baba/gyerek, és ne közvetlenül teliholdkor vigyük, ezt is mondták, mert a vízháztartás másképp működik a Hold vonzása miatt akkor.
Én ennyit tudok róla.
Szia!
Hívd fel a HOmeopata Baráti Kört, nagyon szivesen és kimerítően válaszolnak minden kérdésre:).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!