Hány éves kortól eszik a babák teljesen azt, amit a felnőttek (állagra és ízre is teljesen azt, persze katonákra vágva, stb. )?
Kinél hogy....
A szomszéd kisfú korán kezdett enni, mindent előbb evett, mint "lehetett volna". Ő ár egy évesen is GAstroyalos menüt evett, mert az anyja nem főzött, a bébiétel meg drága.
Lányom 13 hós, van amit már a sajátunkból adok neki, de még nem fogad el mindent.
RAkott tököt, rakott karfiolt, rakott kelt megeszi, rántott husit is elnyammogja, főzelékek mennek, de pl a bolognai tészta nem jött be neki.
Én folyamatosan és fokozatosan próbálkozom.
Mindez függ attól, hogy mikor kezdett enni a kicsi, milyen evő és hogy van szoktatva. Én mindent inkább később kezdek, mint előbb...
Nekem van olyan amit megeszik most is 11 hónaposan amit mi, max kicsit összetöröm. Arra figyelek, hogy nem fűszerezzem, sózzam agyon, inkább megsózzuk még a magunkét a tányéron.Karfiolt, petrezselymes krumplit megeszi a kezéből, kicsit malac módjára, de majd ügyesedik és kanálból a darabosat nem eszi meg csak saját kézzel...
Szerintem próbálgatni kell és úgy főzni, hogy ő is megehesse. Így legalább a szülők is kicsit egészségesebben ékeznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!