Hogy tudnám ritkítani a 4 hónapos babám éjjeli szopizásait?
NEkem 3 hós koráig sosem kelt fel éjjel enni,s utánna mindig megébredt. Nem volt már neki elég az esti tejcsi, s mindig szopi után kap tápszert, 100 milit, azzal jól lakik,s ismét kihúzza reggelig.
Próbáld ki ha nem vagy tápszer ellenes, nekem sok barátnőcs csinálja ezt, s reggelig alszik a baba. Van olyan barátnőm, aki már szülés előtt megvette az 1-es tápszert hogy estére azt kapja szopi után hogy átaludja az éjszakát.
Hipp 1-es tápszer gyógyszertárban 2000 ft, s 1 hónapig elég vacsira. Ugyan úgy szopizik napközben a lányom, s semmi baja nincs tőle!
Ha nem akarsz tápszerezni, tejpépet is megpróbálhatod fürdés előtt, majd fürdés után szokás szerint szopi.
Az enyém holnap lesz 5 hónapos, és ugyanez a gond. Már én is ki vagyok bukva, hogy hetek óta nem aludtam egyben 3 órát sem. A védőnő tanácsára elkezdtem a hozzátáplálást, nappal kap gyümölcsöt, ebédre főzeléket. Ez pár napja tart. Ettől függetlenül az éjszakák ugyanolyan mozgalmasak.
Légyszi írd meg, ha sikerült megoldanod a problémát! Köszi! :-)
Köszönöm a válaszokat.
Nem tudtam, hogy 4 hónaposan is van egy ilyen ugrás, akkor lehet ez is, meg a meleg miatt is kel fel gyakran. Eléggé idegenkedem a tápszertől, pedig nagyon problémás számomra a szoptatás, de nem adom fel. Viszont már egy hónapja minden este megkapja, amit aznap a szopik után fejtem és összegyűjtöttem, ez kb. 80 ml szokott lenni. 2 hete elkezdtük a hozzátáplálást is, de elég lassan megy.
Hát akkor igyekszem a nappali kaja mennyiségét emelni, s reménykedek, ha már több szilárdat eszik, többet alszunk egyszerre.
Mindenkinek sok türelmet kívánok a babázáshoz!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!