Van olyan, hogy a baba mozgasfejlodese eleg gyors, de talap epp emiatt a tobbi lassabb (gugyoges, beszed, integetes, stb. )?
Most lesz het es fel honapos a fiam. Termetre nagy baba, a mozgasfejlodese szerintem eleg gyors, bar nincs viszonyitasi alapom, mert elso gyerek.
Mar egy ideje stabilan ul (magatol ul fel), gyorsan maszik fokaban is es negykezlab is, egy-ket nagyobb lepcsofokon is feljut (csak ennyi van a lakasban), siman atmaszik rajtunk, ha a foldon ulunk, illetve az olembe maszik. Ket napja felall.
Viszont amiota igy belendult a mozgasa, azota abbahagyta az intenziv babanyelven szovegelest, alig "dormog" par percet naponta. Hiaba mutogatom neki a tapsolast, integetest, egyaltalan nem koti le, vigyorog egyet es megy tovabb dolgara.
Erre ma egy ismerosom megkerdezte, hogy miket mond mar es tapsol-e.
Kicsit zavarban voltam, mert nem is gondoltam, hogy mar kellene.
Tenyleg kellene? Ha mar nem lesz szamara ennyire uj dolog a mobilitas, akkor elkezdenek majd ezek a dolgok is fejlodni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!