Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Anyukák! Itt mindenkinek jól...

Anyukák! Itt mindenkinek jól felszerelt, modern háztartása van?

Figyelt kérdés
Ilyesmikre gondolok: automata mosógép, szárító, mosogatógép, klíma a lakásban, mindenféle háztartási gép, központi fűtés, stb...

2012. júl. 16. 10:54
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:

szárítógép nincs bár télen nagyon jól jönne, mosogatógép sincs, de kopkop megtudom oldani a mosogatást.

De pl el sem tudnám képzelni, hogy a kádban mosok és max centrifuga van, egy napi munka lenne a mosás, így meg...

Annyi, hogy nekünk a fűtés cserépkályha, és egy szobára villanyradiátor, így ez egy plusz munka, a hamuzás-begyújtás, viszont jó idő van bent, és nem megy ingünk gatyánk a fűtésre.

2012. júl. 16. 11:35
 12/31 anonim ***** válasza:
A mosógép az tényleg nagyon jó találmány. Most érzem nagyon mióta mosható pelenkát használunk: pár alkalommal előfordult, hogy kézzel mostam ki pár darabot és ha megszakadok se tudok olyan hatékonyan tisztítani, mint a mosógép. Ráadásul, csak benyomok 2 gombot és mindent elvégez. :) Nem is tudjuk, milyen jó dolgunk van
2012. júl. 16. 11:40
 13/31 A kérdező kommentje:

Nekem 2 gyerek mellett nagyon hiányzik a mosogatógép, és a klíma nélkül nálunk a tetőtérben sajnos 32 fok volt, és éjjel sem ment le 30 alá :( Tehát ez lesz a jövő évi projekt. Más nekünk nem is hiányzik. Luxuscikkekre nem vágyom (fagyigép és társai), el se férne.

A szárítógéppel szkeptikus voltam, de mivel minden nap mosok, nagyon bevált. Rossz időben nem tudok hová teregetni, ráadásul nagyon nagy pára volt, aminek meg a penész lett a következménye.

2012. júl. 16. 12:15
 14/31 anonim ***** válasza:
szárítógéppel 2 bajom van: nagyon megdobja az áramfogyasztást. el kéne kezdeni vasalnom, amit utálok.
2012. júl. 16. 12:30
 15/31 anonim ***** válasza:
szárítógép kivételével minden van.nekem valamiért nem szimpi a szárító..de nem tudom miért.
2012. júl. 16. 12:53
 16/31 A kérdező kommentje:
A szárítóm A+-os, és mint írtam, csak akkor megy, ha nem tudok teregetni, nem érezhető a villanyszámlán. És van rajta vasaláskönnyítő, ha azzal megy, gyakorlatilag nem kell vasalnom. Nagyon megszerettem :)
2012. júl. 16. 13:02
 17/31 anonim ***** válasza:
Vasalónk az nekünk is van de hogy minek?! Utáááálok vasalni!!! pFUUUUUJJJJJJ
2012. júl. 16. 13:20
 18/31 anonim ***** válasza:
Szárítógép és klíma nincs, van viszont sok olyan dolog, ami számomra nagyon hasznos, sokat használom. Pl: aszalógép, pároló edény, gofri sütő, kukorica pattogató.
2012. júl. 16. 13:35
 19/31 anonim ***** válasza:

na, lássuk, most felsorolom, mim van: hűtő, mosógép, mosogatógép, 1 aprítógép, 1 botmixeres aprítógép, szendvicssütő, mikró, kenyérsütőgép, ipari porszívó, presszó, teafőző, vízforraló, elektromos szúnyogírtó, mindenkinek laptopja, a férjemnek okostelója, és egy komplett iroda teljes felszereléssel.

A mosogatógéppel szkeptikus voltam, de szeretem, klímán gondolkozunk, mert nyáron nagyon meleg van a manzárdon, a kenyérsütőt meg azért kaptam, mert szeretjük a házi ténytákat, és a gép pizzatésztától kezdve sütitésztán, fánkon, derelyén keresztül mindent meggyúr, ráadásul mindíg forró a kenyér az asztalon. Szárítógép eszembe sem jutott volna, van, hol ruhát szárítsak és nagyon hamar megszárad. Jövő télen már a cserépkályhával sem kell bajlódjak, kapok elektromos fűtést. szívfájdalmam viszont, hogy a tutira felszerelt konyha ellenében nincs egy becsületes fürdőszobánk. De ha kész lesz, olyan lesz, mint senki másnak:) Csak győzzem kivárni...

2012. júl. 16. 13:44
 20/31 A kérdező kommentje:
Igen, fő az optimizmus :)
2012. júl. 16. 13:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!