Anyukák, Ti is szóltok, hogy ne fogdozzák a Babátok kezét, mert állandóan rágcsálja?
4 hónapos a Kisfiam, cumi nem kell Neki, de a kezét állandóan nyálazza, tömi a szájába. Ma a sógornőm odajött, dugdosta az ujját, hogy fogja meg, először nem szóltam (nem akartam megbántani, nekik nem jön össze a Baba. De okoskodni szeret, szerencsére ritkán találkozunk, mert mindig mond valami hajmeresztőt, még a Párom is forgatja a szemét). De aztán a Babám elengedte a kezét, ő meg újra dugta oda, de mondtam neki, hogy legyen szíves ne csinálja, mert bekapja a kezét. Mondta, hogy megmosta, én meg, hogy oké, de akkor se, erre azt mondta nekem, hogy dehát egy kiló piszkot meg is kell enni... erre én, hogy dehát azért még pici... Fogta magát és otthagyott bennünket, szerintem megsértődött.
Nem tartom a gyereket steril környezetben, hamarosan úgyis a szájába vesz majd mindent magától. De direktbe nem fogok vele koszt etetni :)
Szia! Szerintem teljesen jogos hogy szóltál neki, én is szóltam volna! ha ilyenen megsértődik, hát sértődjön, majd megbékél! elég koszt szed össze a pici így is ( pl:játékok)Am okés,hogy kezet mosott de a körmei alatt ki tudja mik vannak.Tőletek (szülőktől) is kap elég bacit. Ha annyira fogdosni akarja meg babusgatni akk ott a lábikája vagy a pocakja ! :D
38 hkm
Szerintem az nem baj ha tiszta kèzzel megfogjàk a baba kezèt.
off: nekünk kislànyom nagyapja kezet se mos ès ùgy fogdossa. A cigis szàjàba teszi a baba kezèt! Pàrom unokatestvère ugyanez, ilyenkor fejreàllok de nem szòlok :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!