Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ülhet már? 4 és fél hónapos...

Ülhet már? 4 és fél hónapos kisfiunk állandóan ülne, van úgy hogy hagyjuk néha, de úgy tudom, amíg teljesen önállóan nem tud ülni, addig nem igazán szabadna.

Figyelt kérdés
2012. júl. 4. 14:20
 1/4 anonim ***** válasza:
Mi is akkor kezdtük "ültetni",de csak úgy,ha fogtuk a kis hónalja alatt,illetve a babakocsiba,vagy a hordozóban tettük félig ülő helyzetbe!Sajnos fekvő helyzetben már nem volt hajlandó megmaradni.Szépen fokozatosan meg lehet próbálni.De azért ne sokat ültessétek,mert igazából még nem elég erős hozzá a gerince!
2012. júl. 4. 14:26
 2/4 anonim ***** válasza:
Én úgy tudom nem nagyon szabad ültetni, amíg önállóan nem megy neki. Én nem ültettem egyiket se (3 gyerekem van), de persze lehet túlparázom csak :)
2012. júl. 4. 14:55
 3/4 gabszem ***** válasza:
Mi is döntve ültetjük a babakocsiban, mert feküdni már nem hajlandó. vigyázni kell azért a gerincére. (5 hós)
2012. júl. 4. 15:29
 4/4 anonim ***** válasza:
leírom nálunk hogy volt: amikor rájött h nem lát ki, akkor egy kicsit megemeltem a kocsit. Aztán amikor ugy megült hogy én letettem és ült, akkor egy kicist feljebb ülhetett. Aztán 7 hósan felült egyedül, azóta ülhet teljesen. De sose értettem miért baj ha ül, hiszen leültetettm és nem borul el. Aztán amikor felült egyedül, akkor láttam a különbséget a két ülés között. látható volt h sokkal egyenesebben ül azóta. Szóval amíg bírod próbáld meg kevsébé ültetni.Ha kiül oldalra nekünk onnan egy nap alatt felült rendesen.
2012. júl. 4. 15:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!