1 évesen nem megy még a hozzátáplálás? Már nem bírom!
Normál tejbegrízt szoktam neki csinálni, mert nem eszik még sokat, a tejpépekért sem volt nagyon oda. Úgy vagyok vele, hogy be akarom vezetni neki a tehéntejet és így az a pár kanál amit megeszi jó arra, hogy kiderüljön okoz-e neki valami problémát. Úgyhogy főztem magamnak tejbegrízt reggelire és abból kínáltam (3-4 dl tejhez kb 4 kanál grízt raktam azt hiszem). Kicsit próbáltam hígabbra főzni hogy ne legyen neki olyan furcsa az állaga. Egy barátnőm ajánlotta a fahéjat, abból csak keveset raktam bele, mert az kicsaphatja tudtommal, de így szívesebben evett belőle. Ugyanígy kapott bundáskenyeret mikor a tojássárga volt soron, abból is evett pár falatot.
Amúgy tudom könnyű mondani, de ne aggódj, egy barátnőm ugyanebben a cipőben jár mint te, csak elég dilis volt a gyerekdokija így váltott a miénkre (nem vette észre hogy köldöksérve van a babónak). A dokink ugyanazt mondta mint amit egy hozzászóló írt előttem, annyi hogy írt fel a picinek vitamint. Épp most délután volt babazsúr, vittem a babómnak krumplistarhonyát, hát az persze hogy kellett annak a rossz étvágyú babának is :))) Ha nagyon aggódsz, beszélj a dokitokkal, ő nyomon követi a babád fejlődését, ha ő azt mondja egészséges, akkor nincs miért aggódni. Persze tudom könnyű ezt mondani :))) Én mikor igazán beparáztatom magam valamin, akkorra mindig megváltozik a babám és máshogy csinálja. Nem tudsz mást tenni, mint próbálkozol, aztán lehet egy év múlva már csak nevetsz ezen az időszakon olyan jó étvágyú lesz a kismanó :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!