Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 3.3,5 hónaposan hozzátáplálás?

3.3,5 hónaposan hozzátáplálás?

Figyelt kérdés

A babám 2hónapos,nagyon nehezen van széklete..jobban mondva csak ha doki segít neki..ő azt mondta hogy jövö hónapban elkezdhetem a hozzátáplálást,barackkal,narancsal,ami rostos..hogy legyen széklete neki minden nap.

Egyébként anyatejes,és hetente 1x szélcsövezik,de addigra már annyira össze van gyűlve a kaki hogy ő nem tudná segítség nélkül kinyomni.

Nem lesz korai?

2012. júl. 12. 11:21
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Próbáltad már te szélcsövezni vagy glicerines kúp? Az én kislányom is nehezen kakilt 3-4 naponta, segítséggel, de nem akrtam hamar hozzátáplálni. 5,5 fél hónaposan kezdtük, mára megoldódott a kaki probléma!
2012. júl. 12. 11:30
 2/11 anonim ***** válasza:
83%
Keress másik gyerekorvost. Anyatejes babáknál a heti egy széklet is normális. Szélcsövezni se kellene hetente, hozzátáplálni meg pláne nem....
2012. júl. 12. 11:32
 3/11 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó.

Persze,én is és a doki is tuja hogy heti 1 normális..de ha látod a gyerekeden hogy erőlködik,elvörösödik a feje de egy kis kaki csíkon más nincs,akkor nem hinném hogy hagynád tovább szenvedni őt!

Kedves első.

A glicerin kúppal csak az a baj hogy csak a kaki elejét "szedi ki",a többi fent marad,ezt a doki mondta!

most vettem én is szélcsövet,de remélem nem nagyn lesz rá szükség,bizzom benne hogy magátol is fog kakilni.

2012. júl. 12. 13:51
 4/11 A kérdező kommentje:

Most már 3hónaposak vagyunk,és a székelési probléma még indig nem oldódott meg,eddig a legtöbb idő 10nap volt amit vártam,utána adtam neki kúpot,és még az sem hozta meg igazán a kakit,csak egy ujjnyit sikerült,más nap rengteg víz és iszonyú cukros kamilla tea,így estér sikerült teli rakni a pelust!

Nem tudom mi tévő legyek..tanácstalan vagyok :/

2012. aug. 5. 22:02
 5/11 anonim ***** válasza:
64%
Mi is 3,5 hónaposan kezdtük a hozzátáplálást, nem lesz a babádnak semmi baja, max nem fog szenvedni.
2012. aug. 5. 22:02
 6/11 Bogyo110 ***** válasza:
Csatlakozom az utolsó hozzá szólóhoz mi is szintén korán 3 hónapossan keztük a hozzá táplálást csomó kup és szélcső használata után kislányom holnap lessz 1.5 éves és semmi baja nem lett a korai hozzátáplálástól!
2012. aug. 5. 22:11
 7/11 anonim ***** válasza:
Nem lesz baja, ha elkezded hozzá táplálni, de azért vigyázz, mert az én kisfiamnak azóta keményebb a széklete.
2012. aug. 5. 22:27
 8/11 anonim ***** válasza:
48%
nem lesz korai 3,5 hósan már nyugodtan lehet hozzátáplálni. De miért nem te szélcsövezed?
2012. aug. 5. 22:30
 9/11 anonim ***** válasza:

Mért ne lehetne 3 hónaposan hozzátáplálni??Annó mi is akkor kaptuk az első falatokat.Ez csak ilyen idióta divat lett, hogy 6 hónap után kezdjük a hozzátáplálást, meg hogy szoptassunk 5éves korig.

Mi is 3 hónap után kezdtük a kóstoltatást ugyan így a székrekedés miatt.Most 4hónapos múlt a lányom és már a tízórai ki van váltva gyümivel.A kakival már semmi gondunk. Minden nap van:)

2012. aug. 5. 23:24
 10/11 A kérdező kommentje:

Akkor jó a nem lesz korai szerintetek sem :)

Én szélcsövezem már őt,de sajno így is több napig próbálkozok mire ki tudok sajtolni belőle egy keveset,aztán akkorra már annyira sír szegénykém,hogy hagyom az egészet!!

2012. aug. 6. 09:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!