3.3,5 hónaposan hozzátáplálás?
A babám 2hónapos,nagyon nehezen van széklete..jobban mondva csak ha doki segít neki..ő azt mondta hogy jövö hónapban elkezdhetem a hozzátáplálást,barackkal,narancsal,ami rostos..hogy legyen széklete neki minden nap.
Egyébként anyatejes,és hetente 1x szélcsövezik,de addigra már annyira össze van gyűlve a kaki hogy ő nem tudná segítség nélkül kinyomni.
Nem lesz korai?
Kedves utolsó.
Persze,én is és a doki is tuja hogy heti 1 normális..de ha látod a gyerekeden hogy erőlködik,elvörösödik a feje de egy kis kaki csíkon más nincs,akkor nem hinném hogy hagynád tovább szenvedni őt!
Kedves első.
A glicerin kúppal csak az a baj hogy csak a kaki elejét "szedi ki",a többi fent marad,ezt a doki mondta!
most vettem én is szélcsövet,de remélem nem nagyn lesz rá szükség,bizzom benne hogy magátol is fog kakilni.
Most már 3hónaposak vagyunk,és a székelési probléma még indig nem oldódott meg,eddig a legtöbb idő 10nap volt amit vártam,utána adtam neki kúpot,és még az sem hozta meg igazán a kakit,csak egy ujjnyit sikerült,más nap rengteg víz és iszonyú cukros kamilla tea,így estér sikerült teli rakni a pelust!
Nem tudom mi tévő legyek..tanácstalan vagyok :/
Mért ne lehetne 3 hónaposan hozzátáplálni??Annó mi is akkor kaptuk az első falatokat.Ez csak ilyen idióta divat lett, hogy 6 hónap után kezdjük a hozzátáplálást, meg hogy szoptassunk 5éves korig.
Mi is 3 hónap után kezdtük a kóstoltatást ugyan így a székrekedés miatt.Most 4hónapos múlt a lányom és már a tízórai ki van váltva gyümivel.A kakival már semmi gondunk. Minden nap van:)
Akkor jó a nem lesz korai szerintetek sem :)
Én szélcsövezem már őt,de sajno így is több napig próbálkozok mire ki tudok sajtolni belőle egy keveset,aztán akkorra már annyira sír szegénykém,hogy hagyom az egészet!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!