Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Ételek bevezetése » Tudnátok tippeket adni, hogy...

Tudnátok tippeket adni, hogy hogyan készítsem a rízst a hozzátápláláshoz?

Figyelt kérdés
tényleg csak frissen főzve jó, mert akkor nem ragad össze? hogyan főzitek, következő napra is lefőzitek? lécci írjatok tippet, hogy hogyan nem ragad össze, nem áll össze:)

2012. júl. 12. 13:48
 1/4 anonim ***** válasza:
de, ha babának főzöd akkor az össze fog ragadni, ugyanis szét kell főzni, majdnemhogy rizsnyák legyen. de aztán hozzáteszed még a gyümit vagy zöldséget és úgy turmixolod, így jó kis pépes állagot kap majd a kaja, hűtőben eláll másnapig
2012. júl. 12. 13:58
 2/4 anonim ***** válasza:

Nem baj, ha összeragad, ha még tényleg baba, akkor úgyis leturmixolod neki. Még másnap oda lehet neki adni nyugodtan.

Én simán megfőztem a rizst, úgy mint magunknak.

2012. júl. 12. 14:06
 3/4 A kérdező kommentje:
akkor szerintem megvan a hiba. eddig ugye csak egyszer főztem és csak a rizst raktm a hütőbe, nem kevertem semmivel, mert az még nem volt kész. úgy néz ki, nagyon kezdő vagyok:)
2012. júl. 12. 14:10
 4/4 anonim ***** válasza:
Ha nem akarsz turmixolni, főzd 3-szoros vízben, kicsit pépes, kicsit darabos lesz, az én fiam speciel imádta. Ma is nagy rizsrajongó, két éves fejjel.
2012. júl. 12. 21:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!