Anyucik, akik már nem szültök több gyereket, ti nem sajnáljátok, hogy nem élhetitek át újra a babázós korszakot, terhességet?
Egy ideig élt ez bennem, de idővel elmúlt.
Szerintem ez az érzés is egy korszak, de majd elmúlik.
Ha csak nem... a vágy erősödik, és erősödik, mert akkor viszont ott nagyobb a vágy a babára, mint valószínű bennem volt.
Én nem. Minden nap örülök, hogy egyre nagyobbak, értelmesebbek.
Nem mondom, hogy xar volt a csecsemő kor, de én most 18 hónaposan kezdem élvezni az anyaságot!
a 2. terhességnél már mindent úgy csináltam hogy tudtam ezt most élem át utoljára nincs lehetőség rá hogy újra.
de egyébként megkísért néha a férjem pár félmondata a 3 gyerkőc kapcsán de nem szeretnénk többet .
a terhességet imádtam a vérvételeket rühelltem szadizásként éltem meg a cukorterhelést pölö pedig tudtam hogy ez is egy vizsgálat mégis ...
a szülés és utánna babázós napok mindig jó emlékként élnek . de a gyereknevelés és az átalvatlan éjszakák .. . azt nem sajnálom . olyan jó kipihenten nem zombiként ébredni .
a
En kicsit szegyenlem bevallani de egyaltalan nem sirom vissza a baba korszakot. Egy 29 honapos kisfiam van es olyan 2 eves kora ota igazan elvezem, hogy anya vagyok. Jokat jatszunk, tekergunk, pizzazuk, megyunk uszni, nyaralni, kirandulni, gyurmazunk, vegre komunikal...
Eg veled ejszakai etetesek, tulelesre torekvo elso 6 het. Eg veled atvirasztott fogzasos ejszakak, bufiztetes, lebukas, kajapuresites, pelenka... Hello elet es 7-8 oras alvos ejszakak. :)
Nekem 3 van, egy nem tervezett belőle. Én is úgy éltem át minden egyes percét a második és harmadik terhességemnek hogy na ez az utolsó és nem lesz több.
Nagyon rossz alvók, hasfájósak, erős természetűek 3ból 2-en nullát alszok 5-6 éve kb.
Mégis imádtam terhes lenni mindhárommal és mindig eszembe jut ahogy a legkisebb is nőddögél hogy de jó lenne még egy kicsi a "végére". Eszemmel tudom hogy nem jó ötlet.
És esélyt se hagyunk arra hogy véletlen összesikerüljön.
Remélem és nagyon bízom benne hogy elmúlik ez a vágy bennem, (ahogy egy előző írta) mert ha mindig ezt fogom érezni, akkor nagyon boldogtalan leszek a hátralevő termékeny 10 évemben.
Két gyerekem van, egy 2 éves és egy 7 hónapos.
Amikor még csak a nagy volt, sokkal erősebben élt bennem a vágy, a nosztalgia, most érzem, hogy kerek a család.
A barátnőim még csak most kezdenek szülni, gyerekezni, hát nem mondom, hogy nem szorul össze a szivem, hogy nekem talán már soha nem lesz pocakom, de valahogy annyira nem fáj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!