Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 2 évesem nagyon hisztis lett....

2 évesem nagyon hisztis lett. Mivel tudnék változtatni ezen?

Figyelt kérdés
Egyszerűen nem bírok vele.Földhöz veri magát,tátott szájjal üvölt ahogy csak bír,harap.Eddig nem volt ilyen jellegű problémánk.Bárhová elmehettünk vele nem volt gond,de most az utcán,boltban bárhol földhöz veri magát.Sokszor ő maga se tudja miért csak elkezdi.Mit tehetnék?Próbálok nyugodt maradni,de nagyon nehéz.
2012. júl. 11. 11:50
 1/6 anonim ***** válasza:

Dackorszak!!! Most kezdi érvényesíteni az akaratát! Ezzel nem tudsz mit csinálni,minden gyerek átesik rajta,ki később ki hamarabb. Túl kell élni,nyugodtnak és következetesnek kell maradni!

Készülj fel rá hogy ez egy hosszabb folyamat,nem múlik el egyik napról a másikra! A lányom is a dackorszak javában tart.

Ja és bocs de egy 2éves már nem baba.

2éves kislány anyukája.

2012. júl. 11. 11:54
 2/6 anonim ***** válasza:

fő a hideg fej.

el kell tudni különíteni a bajavan és azért üvölt -öt - rendszerint könnyek kísérik- és orvoslod

attól hogy könnyek nélkül ordít mint a fába szorult féreg.

csak figyelj rá tartsd szemmel nehogy magának ártson beüsse a fejét stb. de hideg fej.!!! mintha ott se lenne nem is a Te gyereked lenne . aztán ha lenyugodott akkor megkérdeztem mindig hogy kellett ez? mire volt jó? anya nem tudom jött a válasz és tényleg . mert Ő se tudja.

kinövik ne hagyd hogy beleszóljon mariska néni meg pista bácsi megint hideg fej...

2012. júl. 11. 12:02
 3/6 anonim ***** válasza:
Pont most akartam hasonló kérdést írni! iam 2,5 éves. Kb 2 hónapja kezelhetetlen,persze vannak jobb napok,de néha kegyetlen rossz,hisztis stb... Nekem is mindenki azt mondta kitartás kinövi.Csak kikell bírni. :)
2012. júl. 11. 14:05
 4/6 anonim ***** válasza:

1.-nek: egy árva szóval sem írta, hogy baba.

Egyesek nagyon ki vannak hegyezve erre a baba-nem baba kérdésre. Senkinek semmi köze hozzá, hogy ki, hogy hívja otthon a gyerekét.

Bocs az offért.

2012. júl. 11. 14:06
 5/6 anonim ***** válasza:
szia.nálunk ugyanez a helyzet!De már tart egy ideje.Ritkén tudom nyugodtan kezelni a helyzetet,lassan megőrülök tőle.Szóval tanácsot nem nagyon tudok adni neked,csak,tudd:nem vagy egyedül..:)kitartás
2012. júl. 11. 14:06
 6/6 anonim ***** válasza:

4#! Igen nem írta,de a babakategóriába írta!

Kedves kérdező nem bántásnak szántam csak megjegyeztem!!!:)

Te meg 4-es ha már írtál ide akkor a kérdésre miért nem válaszoltál? Legalább én megtettem!!!

2012. júl. 11. 15:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!