2 évesem nagyon hisztis lett. Mivel tudnék változtatni ezen?
Dackorszak!!! Most kezdi érvényesíteni az akaratát! Ezzel nem tudsz mit csinálni,minden gyerek átesik rajta,ki később ki hamarabb. Túl kell élni,nyugodtnak és következetesnek kell maradni!
Készülj fel rá hogy ez egy hosszabb folyamat,nem múlik el egyik napról a másikra! A lányom is a dackorszak javában tart.
Ja és bocs de egy 2éves már nem baba.
2éves kislány anyukája.
fő a hideg fej.
el kell tudni különíteni a bajavan és azért üvölt -öt - rendszerint könnyek kísérik- és orvoslod
attól hogy könnyek nélkül ordít mint a fába szorult féreg.
csak figyelj rá tartsd szemmel nehogy magának ártson beüsse a fejét stb. de hideg fej.!!! mintha ott se lenne nem is a Te gyereked lenne . aztán ha lenyugodott akkor megkérdeztem mindig hogy kellett ez? mire volt jó? anya nem tudom jött a válasz és tényleg . mert Ő se tudja.
kinövik ne hagyd hogy beleszóljon mariska néni meg pista bácsi megint hideg fej...
1.-nek: egy árva szóval sem írta, hogy baba.
Egyesek nagyon ki vannak hegyezve erre a baba-nem baba kérdésre. Senkinek semmi köze hozzá, hogy ki, hogy hívja otthon a gyerekét.
Bocs az offért.
4#! Igen nem írta,de a babakategóriába írta!
Kedves kérdező nem bántásnak szántam csak megjegyeztem!!!:)
Te meg 4-es ha már írtál ide akkor a kérdésre miért nem válaszoltál? Legalább én megtettem!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!