Ti mit szóltok ehhez az elméletemhez? /Pelenka/
Tényleg nem érdemes előre feltankolni pelenkából.Én a kórházba Pampers Premium Care New Born-t vittem ill. biztonság képen 2-es Tesco színes pelust,mert nagy baba volt várható :)
Mivel kislányomnak kezdettől fogva jó kis sonkás combjai vannak,elég gyorsan váltottuk a pelenka méreteket.1-1 hónapig hordtuk az 1,2,3-as méretű Pampers Active Babyt(a Libero nem volt jó,szorította a combjait a gumírozás és egy számmal nagyobb is kellett belőle).
A 4-es méretet 4 hónapos korában kezdtük először Pampers Active volt,de ez később volt,hogy reggelre átnedvesedett,így DM Babylovera váltottunk,szintén 4-es méretben.
Most májusban 9 hónaposan váltottunk az 5-ös méretre ekkor már Liberót vettem mert nagyon jó áron szereztem be,4000Ft volt a 80db.Volt még utána Pampers is ebből 4+ kell,de érdekes volt,hogy találtam még 1db Babylove 4-est is és még abból az is jó volt.Tehát pelus és pelus között nem csak anyagában,minőségében van különbség,hanem ugyanazon méretezésen belül sem egyforma a nagyságuk.
Ja,meg kipróbáltam a Mülleres pelust is,attól volt,hogy kipöttyösödött a kis feneke.
Most tervezem a DADA pelust kipróbálni,ennek 39Ft darabja,de egyenlőre csak párat akarok venni,hogy bírja-e egyáltalán a bőre.
Eleinte 9000Ft ment el pelenkára(Pampers Active),úgy hogy DM kuponokkal vásároltam.
Most már 11 hónapos a lányom és kb.6000Ft megy el,tehát kb.1.5 csomag,én mindig nagy csomagos pelenkákat veszek,tehát Jumbo pack v. Mega pack.
Szia,
szerintem jól csinálod, én is 2 fajta pelust használok a kezdetektől. Az egyik olcsó (bebish), otthonra tökéletes (nappalra), a másik drágább (pine), nagy nedvszívó képességű (éjszakára és ha elmegyünk valahová).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!