Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ti mit szóltok ehhez az...

Ti mit szóltok ehhez az elméletemhez? /Pelenka/

Figyelt kérdés
Első babámat várom,és úgy gondoltam,hogy itthonra nem veszek olyan nagyon drága pelenkát csak valami olcsóbbat /gondolok itt a Huggies-ra/,mert eleinte gy tudom nagyon sok pelus elmegy.Persze lesz itthon Pampers is vagy valami drágább,hogy ha menni kell valahova,akkor azt teszem alá pl.tanácsadás,hosszabb séta,hogy jobban bírja.Ti hogy csináltátok?Ma vettem egy csomag 2-5 kg 28db-os Babydream pelust,ez a Rossmann saját márkája,és mivel van Marcikámnak Rossmanó kártyája így csak 999ft volt.Azt sem tudom megérte-e?! Kérlek lássatok el jó tanácsokkal.Előre is köszönöm.Még egy kérdés,nálatok kb.mennyi pénz megy el egy hónapban pelusra?Nem fogok a gyereken spórolni,ez tuti amit csak lehet mindent meg fog kapni,de ha lehet akkor ésszerűen csinálnám a dolgokat.
2012. júl. 11. 11:40
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Tényleg nem érdemes előre feltankolni pelenkából.Én a kórházba Pampers Premium Care New Born-t vittem ill. biztonság képen 2-es Tesco színes pelust,mert nagy baba volt várható :)

Mivel kislányomnak kezdettől fogva jó kis sonkás combjai vannak,elég gyorsan váltottuk a pelenka méreteket.1-1 hónapig hordtuk az 1,2,3-as méretű Pampers Active Babyt(a Libero nem volt jó,szorította a combjait a gumírozás és egy számmal nagyobb is kellett belőle).

A 4-es méretet 4 hónapos korában kezdtük először Pampers Active volt,de ez később volt,hogy reggelre átnedvesedett,így DM Babylovera váltottunk,szintén 4-es méretben.

Most májusban 9 hónaposan váltottunk az 5-ös méretre ekkor már Liberót vettem mert nagyon jó áron szereztem be,4000Ft volt a 80db.Volt még utána Pampers is ebből 4+ kell,de érdekes volt,hogy találtam még 1db Babylove 4-est is és még abból az is jó volt.Tehát pelus és pelus között nem csak anyagában,minőségében van különbség,hanem ugyanazon méretezésen belül sem egyforma a nagyságuk.

Ja,meg kipróbáltam a Mülleres pelust is,attól volt,hogy kipöttyösödött a kis feneke.

Most tervezem a DADA pelust kipróbálni,ennek 39Ft darabja,de egyenlőre csak párat akarok venni,hogy bírja-e egyáltalán a bőre.

Eleinte 9000Ft ment el pelenkára(Pampers Active),úgy hogy DM kuponokkal vásároltam.

Most már 11 hónapos a lányom és kb.6000Ft megy el,tehát kb.1.5 csomag,én mindig nagy csomagos pelenkákat veszek,tehát Jumbo pack v. Mega pack.

2012. júl. 11. 13:28
 12/14 anonim ***** válasza:

Szia,

szerintem jól csinálod, én is 2 fajta pelust használok a kezdetektől. Az egyik olcsó (bebish), otthonra tökéletes (nappalra), a másik drágább (pine), nagy nedvszívó képességű (éjszakára és ha elmegyünk valahová).

2012. júl. 11. 13:31
 13/14 anonim ***** válasza:
Elméletnek jó, de gyakorlatban nem biztos, hogy fog működni. Nem mindenkinek válnak be ugyanazok a pelenkák. Pl nálunk a Pampersből állandóan folyt ki minden, a Liberotól kiütéses lett, és pont egyedül a Huggies vált be. Igazából nem is értem, miért az olcsóbb, gyanítom, hogy nincs rajta annyi reklámköltség. Vékony, puha, mindenhol gumírozott, és rengeteget elnyel.
2012. júl. 12. 01:48
 14/14 anonim ***** válasza:
Mindenkinél más válik be. Lehet, hogy nektek ez a fajta pelus is jó lesz. A kisfiam 4 kg-val született. 1 csomag 1-es pelenka (27 db-os Huggies)fogyott el, nem volt vele baleset. Most még a 2-es pelenkát hordjuk (5 kg-os, 2 hós a fiam), ebből kipróbáltuk a Huggiest (kifolyt belőle a pisi), a Liberot (2-3 baleset volt csak)és a fehér Pampers-t, ez vált be, baleset nem volt vele. Már vettem 3-as méretben is. Figyelni kell az akciókat, kuponokat és akkor feltankolni 1-1 méretből.
2012. júl. 12. 13:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!