Lehet, hogy mégsem jó a tejalapú tápszer, és attól pöttyösödik?
lehetséges, hogy a kaja ütötte ki. igazából nem nagyon tudsz mást tenni, mint kitotozni, mitől lehetett. Legalábbis nálam volt ilyen egyszer. a doki egyből azt mondta, hogy biztos, hogy tejpéptől lehetett, és írta a HA-s cuccokat. az ő véleménye azóta is az, hogy ne adjak neki tejterméket, lisztet, tojást, semmit, csak HA-s cuccot. hát én nem hallgattam rá, és jól tettem. szép lassan újra egyenként minden ételt visszahoztam neki. nem ha-s tápszert, aztán tejpépet, aztán joghurtokat, aztán mindenféle tejtermékeket, lisztes cuccokat, kenyeret, tojást. és rájöttem, hogy a gyerkőcnek semmi más baja nem volt, mint az, hogy nem sensitive-s öblítőt használtam...
szóval ne csak feltétlenül a kajában gondolkodj. mosópor, öblítő, fürdető, testápoló, üditői, tejpép, hasonlók.
Nálunk is pont ez a helyzet, de már tudom, hogy a paradicsomos ételektől van!!! kb:1 hónapja adtam neki paradicsomos krumplit. kiütéses lett. most megint megpróbáltam a paradicsomos halas krumplit.....hát nem kellett volna!!!
háta tiszta folt a kis pofija is pöttyös:(
ezt sajna hanyagolni kell. De kiütéses lett a nem HA-s pépektől is.......
Sajnos nem tudom mi a tünete a tej allergiának, de engem is érdeket...
7,5 hós
Hát, akkor én (utolsó voltam) megkérdezem a tejallergiát:) hátha....
3 napja vannak ezek a piros foltok, kiütések a kis hátán, pofiján. de a háta nagyon csúnya:(
Állandóan van valami stresszelni való!:)
Babámon 1x lett egy folt, aminek recés volt a közepe. doki szerint ekcéma, de nem is múlt el a krémre. ez a helyi állat doki 2 hónapig nem vette észre milyen betegsége van neki. majdnem kórház lett a vége. szerencsére elvittük magán dokihoz, ő egyből rájött mi a baj. szóval remélhetőleg nem ekcémája volt...
elegem van, minden napra jut valami stressz.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!