Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 8hetes babámnak 5napja nincs...

8hetes babámnak 5napja nincs széklete, glicerin kúpot adhatok neki?

Figyelt kérdés

Elötte 7napig nem volt,aztán doki oldotta meg a problémát,azóta eltelt 5 nap és semmi,ugy látom hogy erőlködik a kis drága,mert tiszta vörös a feje,de egy kis csík van a peluson és ennyi..

Rengeteget pukizik,ami eléggé büdi is :)

Infacol cseppet szedünk 1hetes kora óta.

Csak anya tejet kap,meg vizet,és vasárnap óta kamilla teát,de ez nem hozott sikert!

2012. júl. 10. 18:24
 1/3 anonim ***** válasza:
Mivel anyatejes baba,ez előfordul.Van,hogy 1 hétig sincs kaki;mi is gyakran jártunk így (persze aztán bepótolta az adagban :) )Ha szaga is van a pukinak,akkor ott valami készülőben van. :) szerintem még várj vele 1-2 napot,aztán ha még mindig semmi,esetleg hőmérőzd meg.Én így csináltam anno.Most 5 hós a kisfiam.
2012. júl. 10. 18:30
 2/3 A kérdező kommentje:

már múlt héten hőmérőztem őt,de semmi nem volt,aztán jött a doki és neki is nagy nehezen sikerült szélcsővel.

Nem tudom mit csináljak vele.

2012. júl. 10. 18:43
 3/3 anonim ***** válasza:
Egy fél glicerines kúpot adhatsz neki, de előtte azért próbálkozz a szélcsővel! Amíg bent van neki, tornáztasd meg masszírozd a pociját.
2012. júl. 11. 08:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!