Mennyit beszél a 22-23 hónapos gyerkőcötök? Írnátok szavakat, h miket tud?
Szia!
Az én lányom két éves, és nem akar beszélni. Ennyit azért nagy ritkán: gyere, be, apa, anya, pápá, add ide, kérsz, baba. Most ennyi jutott eszembe.
Köszi a válaszokat. Hát nálunk az a helyzet, hogy saját magát csak simán BABUCI-nak hívja, persze mi is nagyon sokat így hívjuk, de amúgy Vanda és ezt nem akarja mondani. Nagyon ügyesen ragoz ő is, a rokonokat név szerint felsorolja, ha valami új szót mondunk, ő azonnal próbálja utánozni.
Összerakja már a mondatokat, de ha a színekről van szó, vagy hogy melyik bútornak mi a neve, ő oda se figyel rá, mert nem érdekli az egész. Egyébként minden mást mond.
Helló!
Az én kislányom is Vanda!Most 28 hónapos!
Már több hónapja verseket mondd,mostanra 22 verset tud,csak elkezdem s folytatja!Elég hosszú verseket is pl.:Télapó itt van stb.DE ő elég hamar elkezdett beszélni!!!Számol most 10-ig is,elmondja kit hogy hívnak s hol lakik!Az oviba most irattam be s az óvónő kérdéseire egyedül válaszolt!!!Puszillak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!