Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Milyen ruhákat, hányasat és...

Milyen ruhákat, hányasat és hány darabot érdemes venni a babának, ha augusztus végén születik? Esetleg kis cipőt milyet?

Figyelt kérdés

Kíváncsi lennék a tapasztalatokra, nem szeretnék sem túl sokat, sem túl keveset vásárolni!! És persze kezdő anyukaként még nem tudom pontosan, milyen ruhadarabokat érdemes megvenni és mi ér rá közben!

A válaszokat előre is köszönöm!!

2012. júl. 9. 10:08
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

10:02-es!

ne érts félre,nem okoskodni akarok,de szerintem rengeteg hosszúujjút vettél 56-osból. a plüsst biztos hogy nem fogod kihasználni,mert belefog izzadni,és még pár db rugit vennék a helyedbe,meg rövidujjas badyt,meg ujjatlant is!

a plüss rugikat csak télen fogod tudni inkább használni.

és textil pelusból,nyugodtan vehetsz még 5-10 db-ot!mert jól fog jönni ha mindig van kéznél tiszta. én tartottam a szobájába,babakocsiba,az autóba,a kiságyba a feje alá,a baba táskájába.az enyém nagyon bukós volt az első 5hónapba.és ez miatt rengeteg "fogyott"

amúgy én is aug. végén szültem (3éve)

2012. júl. 10. 12:14
 12/14 anonim ***** válasza:
ja bocs,most látom hogy veszel még pamut rugit..
2012. júl. 10. 12:16
 13/14 anonim ***** válasza:

Szia!

Igen leírtam,hogy még textilpelust és rugit is veszek...

újjatlant nem fogok...én egyébként a tescoba vettem a bodykat és állandóan csak hosszúújjút találtam ilyen kis méretben...a kicsiket olyan hamar elkapkodják amúgy is.

Fene tudja milyen idő lesz aug legvégén-szept elején. Mindenki azt mondta,h az újszülött hőháztartása más,ezért a hosszú újjú,bár mondom az ok az volt,hogy szinte csak ilyet találtam a tescoban...

2012. júl. 10. 13:22
 14/14 anonim ***** válasza:

hát igen a tescoba tényleg inkább a hosszú ujjúak vannak.

az ujjatlant azért írtam,mert ősszel amikor-még se nagyon meleg se nagyon hideg nincs és a badyra adsz még rugit,akkor nem melegszik be annyira.legalábbis a lányom jobban szerette,mert a rövid ujjasok egy kicsit szűkek voltak a karjánál. nyílván nem kötelező,csak leírtam a tapasztalataimat.

2012. júl. 10. 14:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!