Milyen ruhákat, hányasat és hány darabot érdemes venni a babának, ha augusztus végén születik? Esetleg kis cipőt milyet?
Kíváncsi lennék a tapasztalatokra, nem szeretnék sem túl sokat, sem túl keveset vásárolni!! És persze kezdő anyukaként még nem tudom pontosan, milyen ruhadarabokat érdemes megvenni és mi ér rá közben!
A válaszokat előre is köszönöm!!
10:02-es!
ne érts félre,nem okoskodni akarok,de szerintem rengeteg hosszúujjút vettél 56-osból. a plüsst biztos hogy nem fogod kihasználni,mert belefog izzadni,és még pár db rugit vennék a helyedbe,meg rövidujjas badyt,meg ujjatlant is!
a plüss rugikat csak télen fogod tudni inkább használni.
és textil pelusból,nyugodtan vehetsz még 5-10 db-ot!mert jól fog jönni ha mindig van kéznél tiszta. én tartottam a szobájába,babakocsiba,az autóba,a kiságyba a feje alá,a baba táskájába.az enyém nagyon bukós volt az első 5hónapba.és ez miatt rengeteg "fogyott"
amúgy én is aug. végén szültem (3éve)
Szia!
Igen leírtam,hogy még textilpelust és rugit is veszek...
újjatlant nem fogok...én egyébként a tescoba vettem a bodykat és állandóan csak hosszúújjút találtam ilyen kis méretben...a kicsiket olyan hamar elkapkodják amúgy is.
Fene tudja milyen idő lesz aug legvégén-szept elején. Mindenki azt mondta,h az újszülött hőháztartása más,ezért a hosszú újjú,bár mondom az ok az volt,hogy szinte csak ilyet találtam a tescoban...
hát igen a tescoba tényleg inkább a hosszú ujjúak vannak.
az ujjatlant azért írtam,mert ősszel amikor-még se nagyon meleg se nagyon hideg nincs és a badyra adsz még rugit,akkor nem melegszik be annyira.legalábbis a lányom jobban szerette,mert a rövid ujjasok egy kicsit szűkek voltak a karjánál. nyílván nem kötelező,csak leírtam a tapasztalataimat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!