Amióta megszültem (másfél éve) egyszerűen nem kívánom a férjemet. Kedves, jó apa, szeretem is, de ha a szexre gondolok, rosszul leszek. Ez valami pszichés dolog lehet? Milyen orvoshoz menjek?
Ó...:(
Elmorzsoltam egy keserű könnycseppet. Sajnos egy cipőben járunk, csak bennem mőg volt remény, hogy talán mire másfél éves lesz a gyerek (fél év még) addigra "helyrejövök". De ezekszerint a Te példád azt mutatja, hogy nem biztos ez annyira mint ahogy én azt reméltem.
Borzalmas egy helyzet. Én is annyira de annyira undorodom a szextől, hogy nem tudnám neked elmondani. Én nem csak a férjemet nem kívánom, hanem semmiféle más pasit sem. gyanis én eleinte azt hittem, hogy a férjemre már nem tudok pasiként nézni, mert apa lett, és biztos valami hiba van az agyamban, ezért nem kívánom már őt. Ezért elkezdtem "nézelődni" hátha jön valami másik pasi akit megkívánnék (nem feküdnék le vele, csak az érzést vártam, hogy történik e valami) de nem! Semmi nulla zéró. Még gondolatig sem jutok. És nem a gyerek uralja az életemet még mielőtt valaki ráfogná.
Valami pszihés dolog lehet...mondjuk én előtte sem voltam nagyon oda a szexért, nem volt soha hüvelyi orgazmusom, klitorálisért meg meg kellett dolgozni rendesen, szóval nekem esetek többségében a szex nem orgazmussal végződött, így nem is voltam soha egy szexgép. Én 1 évvel a szülés után tettem fel először tampont, és az is olyan furcsa volt...mintha nem tudtam volna rendesen felhelyezni...kijött örökösen..kérdeztem a férjemet, hogy szerinte érzésre minden ugyanolyan e odalent mint amilyen volt, vagy érez e valami változást, de nem érez...én is vizsgálgattam magamat én sem érzek változást, pedig valami nagyon is megváltozott.
Én is a szexuálterapeután gondolkodtam eddig...de ez a pajzsmirigyes dolog megdöbbentett. Estelg ha tudna valaki még erről többet írni,mik a tünetek? Én speciel kettőt tuti tudnék mondani, mert le nem fogyok BÁRMIT csinálok 7 kilós maradok, pedig alig viszek be kalóriát, mozgok, mégsem mozdul a súlyom, és a hasam meg akkora mintha megint terhes lennék, mindnki kérdezgeti is, hogy jön a ásodik baba? Én meg csak szégyenkezve mondogatom, hogy nem...ilyen nagy a hasam sajnos:(
Szóval ha valaki tudna még valamit írni erről az jó volna.
És Te kedves kérdező, nem látsz magadon ilyen tüneteket??
hú csajok ez nagyon nem jó!!! h törődhettek ebbe bele hónapokig-évekig????? 1-2 hó még csak-csak/fáj a gát, a császármetszés,fáradt vagy stb/ de évek??? férjetek h bírja? nem féltek h félremegy? mert ha nem tezstek ezek ellen ez lehet a vége és még csak szemrehányást se tehettek magatoknak.
engem borzasztóan bántana ha nem kívánnám a férjem...
Annyival egészíteném ki, hogy attól, hogy nincs pajzsmirigy problémára utaló tünetet (bár a csökkent libidó az)attól még a TSH nem biztos hogy jó. Ezt egy kifejezetten pajzsmirigy értékeket kérő vérvétel tudja igazolni.
Még annyit. A pm gyógyszer NEM hormontartalmú, csupán segíti a megfelelő működésünket, ami számtalan más dolgot is befojásol.
Az hogy lásd meg magadba a sexi csajszit, össze kell egyeztetni a gyereknevelést és a szexuális életet, nem szabad magad alárendelni a gyerekednek......Hát csajok, én csak annyit mondok, a fiam most múlt 2 éves, és most jutottam el arra a szintre, hogy nem vagyok fullra lefáradva estére, és még van kedvem hancúrozni. Arról nem is beszélve, hogy egy csecsemő éjjel-nappali műszak, de még később is ahogy nől. Pl a fiam rendszeresen 10 óra körül volt hajlandó elaludni iszonyat hisztivel, és éjjelente rendszeresen felébredt legalább kétszer. Én is hulla fáradt voltam ez miatt. A picurkák veleszületett sajátossága, habitusa mindenkinél más, így gondolom van olyan anyuka, akinek már a csemetéje este 7-kor már ágyban van, nem kel fej éjjel, és az anyuka tud apával lenni egy picit. Ez azért nagyobb esélyt ad arra, hogy kicsit leengedjünk, picit pihenjük, és jól érezzük magunkat. Akinek egész nap az egekben van az idegrendszere az estére már csak az ágyat kívánja.
Próbáld ki a Ginzeng-et, lehet beválik! :)
nekem 2 kicsi van,3. pocakban,gyerekek 9kor alszanak el és 6kor kelnek,nappal nem alszanak,mégis nagyon vágyom a férjemre, a szexre.
a problémákat nem oldja meg a nyugtató, a ginseng,az alvás, egyebek.
a valódi okokat kell megtalálni.
12 es szerintem nalad a sex alapvetoen valoszinuleg tudat alatt cask arra szolgalt hogy gyereked legyen. most megvan azota a sex neked mar cask teher undor es felesleges.
a ferjedet is meg fogod utalni erre merget vehetsz. ha nem akarsz elvalni akkor beszelj a ferjeddel hogy megengeded nekik hogy hazon kivul keresse a kielegulest mert te nem birod elviselni a dolgot. azert sajnalom azokat a ferfiakat akiknek ilyen no jut mint te is. nem bantasbol irom de mi vagy te? egy fialo masina akibe ha megcsinaltak az utodot mar nincs szukseg a "donorra"? az ilyen fap..na miert megy ferjhez egyaltalan?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!