Hogyan oldjuk meg a szellőztetést újszülött mellett?
36 fok van a szobájában, én is vele szeretnék majd aludni (39.hétben járok), de nem tudom, hogy nyitva hagyhatom e résnyire az ablakot éjszaka. Szúnyogháló van, redőny nincs sajnos.
Szerintetek mi a megoldás?
örülj, hogy meleg van, nem fog fázni :)
Viccen kívül, az augusztusi babámat először be kellett öltöztetni, mintha zimankó lenne, a kórházban is pólya volt rajta meg pulcsi! Fáznak az újszülöttek, míg át nem állnak. Huzatban ne legyen, amúgy neki jól jön a meleg :)
Akkor jó, csak kicsit aggódom, hogy ha ketten leszünk abban a pici szobában elhasználunk minden levegőt.
Köszönöm a választ neked is!:)
Én is tavaly augusztusban szültem és éjjel-nappal nyitva voltak az ablakok a kórteremben,hidd el senki sem fázott :)
Babáknak is melegük volt,aztán mikor haza mentünk otthon is nyitva volt az összes ablak,levegő se mozdult mégse,a lányom sokszor csak egy pelenkába volt éjszakára is és textil pelussal takartam be,nem fázott meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!