Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Miért baj, ha normális a férjem?

Miért baj, ha normális a férjem?

Figyelt kérdés

7 hónapos a fiunk! A férjem kezdetektől mindenben segít!

Mivel tápszeres volt, már etetni is tudta. Sokszor ő kelt fel hozzá, pelenkázza,ha kell, bármikor rámerem bízni,ha dolgom van stb.

Tudom,hogy mostanában ez nem "divat", de tényleg normális, rendes ember a férjem!

A baráti, ismerősi körben folyton azt kapom a nőktől, anyáktól, hogy majd elromlik, nem lesz mindig ilyen, majd kevesebbet lesz a gyerekkel! Sőt, keményebb megjegyzést is kaptam már, amiből látszott,hogy az a gond,hogy az én férjem ahelyett,hogy munka után a tv előtt ülne sörrel a kezében, éppen a babát eteti vagy fürdeti!

Tényleg ekkora baj, ha valaki törődik a családjával?

2012. júl. 7. 06:40
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Hát az én baráti körömben is divat hogy apa csinál bizonyos dolgokat a gyerekkel! Én egyedül, tiszta lelki nyugalommal csak a páromra merem hagyni a babánkat! Nemtudom, másokat (anyós, sitter) óránként hívogatok hogy mizu?? Szóval nemtudom ti kikkel barátkoztok de lehet baráti kört kellene váltanotok mert felesleges ez a sok negatív megjegyzés hogy majd elromlik majd meg változik majd ez majd az!
2012. júl. 7. 11:32
 12/16 anonim ***** válasza:
Ja, még valami! Én hiszem hogy ha egyformán akarta mind a két fél (és nem olyan rámondták hogy na legyen baba mert te akarod) akkor egyértelmű hogy nem anya dolga minden..... Emlékszem szopizott a lányunk és éjjel ugyanúgy felkelt az én szerelmem mint én..... Már én zavartam be aludni hogy ő most ide akárhogy is de felesleges.......!
2012. júl. 7. 11:35
 13/16 anonim ***** válasza:
A kislányunk 3 hónaposan lett tápszeres, úgyhogy onnantól kezdve a férjem is tudta etetni. Ő is mindenben segít, csak etetni nem szereti. Most 16 hónapos és elég nehéz neki megbírkózni a feladattal. Az elejétől csakis ő fürdeti. Nálunk ami kirívó, hogy 3 hónapos kora óta a férjem kel fel hozzá éjjel. Nagyon sokszor kel a babó és ő megérti, hogy én nehéz alvó vagyok, ha felkelek nem tudok visszaaludni. Így a kialvásom érdekében ő kel hozzá. Neki meg se kottyan, néha arra sem emlékszik h átment hozzá, rögtön alszik is vissza ahogy megitatta.
2012. júl. 7. 11:49
 14/16 anonim ***** válasza:

Hálistennek az én férjem is nagyon rendes apuka. Éjszak amondjuk én kelek hozzá, mondom neki, hogy majd én, mert sajnálom, hogy ő dolgozik. Én azért alhatok reggel addig amig a gyerkőc alszik. De mindenben segit nekem is. Sokat játszik vele.

( A multkor egy picit kitolt velem. Mondtam neki, hogy itassa meg ha kéri, én el mentem a fodrászhoz. A puja meg meg megivott 160 mililiter teát. akkor volt 2 hónapos. Egész délután pellusoztam , meg öltöztettem.. Szegény állandóan csak pisilt. Azt ugye nem mondtam, hogy az egészet nem kell megitatni vele. jót nevettünk rajta.)

2012. júl. 7. 13:19
 15/16 anonim ***** válasza:

Szerencsére az én párom is ilyen,nekem is vannak emiatt irigyeim...

De ismered a mondást?"Inkább 30 irigyed,minthogy egy sajnálatod"

Mert aki ilyet mond az bizony irigy!!!!

Én tudom,hogy a párommal megfogtam az Isten lábát,szeretem és tisztelem is ezért.

Imádja a kisfiúnkat és engem is,boldogan élünk,ha csak tehetjük együtt vagyunk!

Sok mindent meg kellett vele tanítanom és nekem is tanulni,mert első baba,de megoldottuk.

Ő is etet,fürdet,altat,eljátszik vele,éjszaka is fel kell hozzá,ha kell mosogat is,reggelit készít stb.

Természetesen neki is marad szabad ideje amire szeretné,mert megbeszéljük egymással és akkor én csinálok mindent akkor,de ha fodrász,kozmetikus vagy turkáló programom van akkor ő vállalja.

Egy család vagyunk és ki kell vennie a részét mindenkinek.

Az én barátnőm férje sajnos nem ilyen:-(

És mindig csak annyit mond:"De jó neked Barátnőm!"

2012. júl. 7. 14:54
 16/16 anonim ***** válasza:
Első vagyok megint. Nem tudom miért pontoztátok le a 6. válaszolót, jó volt olvasni egy olyan szülő véleményét, aki más helyzetben van. Teljesen igaza van, én is magasról teszek az irigykedők véleményére.
2012. júl. 7. 21:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!