Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mennyi idős kortól iszik...

Mennyi idős kortól iszik egyedül a gyermeked?

Figyelt kérdés

Úgy értem, hogy mióta fogja meg az itókáját?!

Hogyan tanítottad meg neki?

1 éves lesz a lányom, de az istenért sem hajlandó megfogni az innivalóját. Próbáltam már sokféléből, sok módon.

Ha leteszem elé, akkor játszik vele, majd eldobja. Ha rajta múlna, akkor egész nap nem inna.

Próbáltam már, hogy nem itatom meg, akármennyire is cirkuszol, de az 12 fokban volt és esős napon.

40 fokban nem lenne mulatságos megint erre folyamodni, hogy hátha ...

2012. júl. 5. 20:37
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

Mások a gyerekek.

Lányom 16 hós volt, mikor egyedül ivott még cumisüvegből, és pici pohárból már tudott, addig meg sem emelte. Én itattam.

Ikerfiaim 8 hós koruktól tartják magunak az üveget, 23 hósak, és jó pár hónapja isznak szépen pohárból, most már egész ügyesen le is teszik a helyére, eddig volt hogy landolt ha már nem kérték, akármennyi volt még benne.

2012. júl. 5. 21:31
 12/20 anonim ***** válasza:
ja és magától,ha elérhető helyen van leveszi és iszik
2012. júl. 5. 21:31
 13/20 anonim ***** válasza:
5 hónaposan csőrösből,9 hónaposan üvegpohárból egyedül.Sosem volt cumisüvege,szerintem ezért ment ilyen korán.
2012. júl. 5. 22:19
 14/20 anonim ***** válasza:

Cumisüvegre gondolsz, vagy pohárra? Nem mindegy :)

A fiam 4-5 hónapos kora óta fogja az üvegét két kézzel, aztán tettem rá neki fület, így egy kézzel is tudja tartani. Most 10 hónapos. Pohárból még segítséggel is ügyetlenül iszik, de azt is fogni akarja (így kicsit nehezebb itatni).

Ha jól emlékszem, úgy kezdte, hogy itattam az ölemben, és ő is nyúlt érte. Aztán hagytam neki (fekve), és sokszor kiejtette a nyakába, de egyszer csak ment neki. Próbáld fekve a szőnyegen, hátha megfogja, hogy ne guruljon le róla...

2012. júl. 5. 22:30
 15/20 anonim ***** válasza:
6-7 hónapos korától.
2012. júl. 5. 22:32
 16/20 anonim ***** válasza:
Ja és most tanul járni, kapaszkodva megy a bútorok mentén. Elérhető magasságba teszem neki az üveget, ő meg elveszi, ha szomjas. Ha véletlenül nem rakom ki és nem találja, mérgelődik. Nagyon édi :)
2012. júl. 5. 22:36
 17/20 anonim ***** válasza:
14 és 16 voltam.
2012. júl. 5. 22:36
 18/20 anonim ***** válasza:
7,5 hónapos a fiam, kb egy hete jött rá, hogy meg kell emelni a cumisüveget, így az etetőszékben is iszik egyedül nem kell neki emelnem.
2012. júl. 6. 07:55
 19/20 A kérdező kommentje:

Csőrös itatóra gondoltam elsősorban. Ilyen Aventos pl.

Simán megfogják és isznak belőle. Az én lányom meg nem hajlandó megfogni sem.. nincs ötletem, hogyan csináljam.

2012. júl. 6. 09:01
 20/20 anonim ***** válasza:
Lányom már rég óta fogja a cumisüvegét mikor etetem-itatom,de csak 10hónapos korától van az,hogy csak ő fogja egymaga,szájába veszi,lefekszik és iszik.
2012. júl. 6. 10:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!