Mennyi idős kortól iszik egyedül a gyermeked?
Úgy értem, hogy mióta fogja meg az itókáját?!
Hogyan tanítottad meg neki?
1 éves lesz a lányom, de az istenért sem hajlandó megfogni az innivalóját. Próbáltam már sokféléből, sok módon.
Ha leteszem elé, akkor játszik vele, majd eldobja. Ha rajta múlna, akkor egész nap nem inna.
Próbáltam már, hogy nem itatom meg, akármennyire is cirkuszol, de az 12 fokban volt és esős napon.
40 fokban nem lenne mulatságos megint erre folyamodni, hogy hátha ...
16 hónapos a lányom és kb. 2 hete szolgálja ki magát,ha szomjas. Pohárból és csőrös itatóból is ügyesen iszik egyedül. Számára elérhető magasságba teszem a vizet, éjszaka is, és ha megszomjazik magától odamegy és iszik, nem kell már kínálgatni félóránként.
Pici még a lányod, majd rájön magától, nem kell kapkodni és elvárni tőle, hogy önálló legyen. Itasd továbbra is, majd egyik napról a másikra fog rájönni a dolgok menetére:) Türelem:)
Akkor jó, mert a körülöttem lévő gyerekek már 6 hónapos koruk óta fogják az italukat és isznak belőle.
Majd nekünk is eljön az idő valamikor ..
6 honapos mar fogja az uveget, de a kezebe kell adnom
hanyatt fektetem igy magatol iszik
de hogy kiszolgalja magat, es akkor igyon amikor szomjas az meg messze van nalunk
gondolon ismeroseid mast ertenek az alatt hogy maguktol isznak
Fiam 1 éves kora óta iszik vizespohárból, kb. 15 hós kora óta egyfülű felnőtt bögréből.
Most 2,5 éves, már egyáltalán nincs kulacsunk sem, 0,5 literes ásv. palackból simán iszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!