Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mennyi idős kortól iszik...

Mennyi idős kortól iszik egyedül a gyermeked?

Figyelt kérdés

Úgy értem, hogy mióta fogja meg az itókáját?!

Hogyan tanítottad meg neki?

1 éves lesz a lányom, de az istenért sem hajlandó megfogni az innivalóját. Próbáltam már sokféléből, sok módon.

Ha leteszem elé, akkor játszik vele, majd eldobja. Ha rajta múlna, akkor egész nap nem inna.

Próbáltam már, hogy nem itatom meg, akármennyire is cirkuszol, de az 12 fokban volt és esős napon.

40 fokban nem lenne mulatságos megint erre folyamodni, hogy hátha ...

2012. júl. 5. 20:37
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
Kisfiam kb. 15 hónapos lehetett, amikor szó szerint egyik percről a másikra rájött, hogy meg kell emelnie a cumisüveget ahhoz, hogy jöjjön belőle valami. Addig is megfogta az üveget csak épp nem emelte fel. Úgyhogy most már nagyon jó, hogy nem kell itatni, kiszolgálja magát :DDD
2012. júl. 5. 20:43
 2/20 anonim ***** válasza:

16 hónapos a lányom és kb. 2 hete szolgálja ki magát,ha szomjas. Pohárból és csőrös itatóból is ügyesen iszik egyedül. Számára elérhető magasságba teszem a vizet, éjszaka is, és ha megszomjazik magától odamegy és iszik, nem kell már kínálgatni félóránként.

Pici még a lányod, majd rájön magától, nem kell kapkodni és elvárni tőle, hogy önálló legyen. Itasd továbbra is, majd egyik napról a másikra fog rájönni a dolgok menetére:) Türelem:)

2012. júl. 5. 20:50
 3/20 anonim ***** válasza:
kb 15-16 hónaposan kezdett el egyedül inni pohárból,kulacsból,sportkupakosból.
2012. júl. 5. 20:52
 4/20 A kérdező kommentje:

Akkor jó, mert a körülöttem lévő gyerekek már 6 hónapos koruk óta fogják az italukat és isznak belőle.

Majd nekünk is eljön az idő valamikor ..

2012. júl. 5. 20:55
 5/20 anonim ***** válasza:

6 honapos mar fogja az uveget, de a kezebe kell adnom

hanyatt fektetem igy magatol iszik

de hogy kiszolgalja magat, es akkor igyon amikor szomjas az meg messze van nalunk

gondolon ismeroseid mast ertenek az alatt hogy maguktol isznak

2012. júl. 5. 21:00
 6/20 anonim ***** válasza:
8 hónapos korától iszik a csőrösből, le van téve a kiasztalra és ha kér, iszik belőle. 1 évet pont betöltötte, amióta sima (természetesen műanyag) pohárból iszik önállóan, de ezt még nem mindig teszi vissza szépen, van, hogy eldobja, ha végzett :))
2012. júl. 5. 21:05
 7/20 anonim ***** válasza:
9hónapos kora óta egyedül issza a vizet,teát.Két hete a reggeli tápszerét is.Este azért még szükség van rám is:)
2012. júl. 5. 21:14
 8/20 anonim ***** válasza:
5-6 hónapos volt, mikor a kezébe adott kis üvegből már tudott inni. 15 hónapos, pohárból, bögréből, kulacsból flakonból, mindenből iszik egyedül, nem is kell adnom neki.
2012. júl. 5. 21:22
 9/20 anonim ***** válasza:

Fiam 1 éves kora óta iszik vizespohárból, kb. 15 hós kora óta egyfülű felnőtt bögréből.

Most 2,5 éves, már egyáltalán nincs kulacsunk sem, 0,5 literes ásv. palackból simán iszik.

2012. júl. 5. 21:27
 10/20 anonim ***** válasza:
kb 6-7 hónaposan már egyedül ivott cumisüvegből,vagy csőrösből,11-12 hónaposan pohárból,üvegből is iszik
2012. júl. 5. 21:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!