Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit tegyek, ha elutasitja a...

Mit tegyek, ha elutasitja a kanalat? Hogyan szoktassam vissza ra?

Figyelt kérdés

7 hos lanyom van. 5es fel honapos kora ota kanallal eszeget.

Kalciumot kell adjak neki 3 hetig. Kiskanlabol adtam, de 2 napja nem akarja semmivel bekapni a kanalat.

Lehet, hogy az egyik nap egy kicsit eroszakosabb voltam a kelletenel a kalcium beadasakor, amikor mar minden csupa szirup volt es azert haragudt meg. Bevallom tevedtem, de hogyan hozzam helyre a problemat.

Nem akar enni semmit azota kanalbol, csak szopizni akar. A tejpepet cumisuvegbe tettem, ugyis gyanus volt neki a dolog, alig fogadta el.

Nagyon bant a dolog, mert tenyleg barmit megevett eddig en meg eleroltettem a dolgot.

Segitsen az aki volt mar ilyen helyzetben, vagy van hasznalhato otlete, legyszi!!!!

A kritika nem erdekel!

2009. júl. 10. 11:26
 1/5 anonim ***** válasza:
Várj egy-két napot,és utána próbáld meg egy másik kanállal,ami nem olyen mint az eddigi.Talán bejön.Ha nem.akkor csak a próbálkozás marad.
2009. júl. 10. 11:30
 2/5 anonim ***** válasza:
Én is szoktam erölködni a kanállal, mikor csapkodja ki a kezemből, már az egész ruhája olyan és a föld is, meg minden...hát mondja azt valaki, hogy ilyenkor nem szakad el a cérna! De ettől függetlenül nem biztos hogy emiatt utasitja el a kanalat. Lehet hogy a kalciumból lett elege. De ha jön a fog, attól is csinálják. Én a multkori kanálsztrájk után meg sem próbáltam adni neki 3 napig, hogy ne idegesitsük egymást. Igy főleg tápit evett és sinlacot gyümivel meg tejpépet hígan, mind üvegből. Aztán 3 nap után simán kanalazott tovább, de a nappaliban, igy érdekesebb volt és jobban elfogadta. Másnap a konyhában evett szépen, ahogy eddig.
2009. júl. 10. 11:38
 3/5 A kérdező kommentje:
hat az lesz...varok...mert ha nem akkor tenyleg szakad a cerna
2009. júl. 10. 13:34
 4/5 anonim ***** válasza:

szia

nalunk 2 nap alatt rendezodott. addig megint "csak" szopizott, igazabol nem tudom miert de egyszercsak nem akarta kinyitni a szajat tobbet. lehet, hogy en eroltettem meg egy kanalkat, de nem igazan, furcsa...most is csak addig merem adni a kanalas etelt amig kinyitja a szajat, ha latom, hogy elunta/nem nyitja ki, inkabb hagyom, mert csak magamnak csinalok aggodnivalot. szoval, szerintem kicsit hagyd, hogy elfelejtse aztan fokozatosan, probald mas kanallal adni.

2009. júl. 10. 14:18
 5/5 A kérdező kommentje:

Ma delutan seta kozben megehezett. Csak uveges Kecskemeti desszert volt nalunk es viz. Szopi kizarva ugy seta kozben.

Lam lam tatotta biza a szajat.

Arra kovetkeztettem, hogy talan nem volt elegge ehes amikor en gondoltam es azert fintorgott a kanal lattan.

De hogy magyarazzam el neki, hogy a kalcium nem etel?!

Igaza van az utolsonak addig szabad adni amig/amikor joszantabol nyitja a szajat. Persze ez nem mindig esik egybe az etel elkeszulesevel, ugyhogy az anyuka felcsattan neha egy egy kicsit. Kotyvasztott a baba meg fintorog. Bizti nem vagyunk az egyeduliek.

2009. júl. 10. 19:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!