Mit tegyek, ha elutasitja a kanalat? Hogyan szoktassam vissza ra?
7 hos lanyom van. 5es fel honapos kora ota kanallal eszeget.
Kalciumot kell adjak neki 3 hetig. Kiskanlabol adtam, de 2 napja nem akarja semmivel bekapni a kanalat.
Lehet, hogy az egyik nap egy kicsit eroszakosabb voltam a kelletenel a kalcium beadasakor, amikor mar minden csupa szirup volt es azert haragudt meg. Bevallom tevedtem, de hogyan hozzam helyre a problemat.
Nem akar enni semmit azota kanalbol, csak szopizni akar. A tejpepet cumisuvegbe tettem, ugyis gyanus volt neki a dolog, alig fogadta el.
Nagyon bant a dolog, mert tenyleg barmit megevett eddig en meg eleroltettem a dolgot.
Segitsen az aki volt mar ilyen helyzetben, vagy van hasznalhato otlete, legyszi!!!!
A kritika nem erdekel!
szia
nalunk 2 nap alatt rendezodott. addig megint "csak" szopizott, igazabol nem tudom miert de egyszercsak nem akarta kinyitni a szajat tobbet. lehet, hogy en eroltettem meg egy kanalkat, de nem igazan, furcsa...most is csak addig merem adni a kanalas etelt amig kinyitja a szajat, ha latom, hogy elunta/nem nyitja ki, inkabb hagyom, mert csak magamnak csinalok aggodnivalot. szoval, szerintem kicsit hagyd, hogy elfelejtse aztan fokozatosan, probald mas kanallal adni.
Ma delutan seta kozben megehezett. Csak uveges Kecskemeti desszert volt nalunk es viz. Szopi kizarva ugy seta kozben.
Lam lam tatotta biza a szajat.
Arra kovetkeztettem, hogy talan nem volt elegge ehes amikor en gondoltam es azert fintorgott a kanal lattan.
De hogy magyarazzam el neki, hogy a kalcium nem etel?!
Igaza van az utolsonak addig szabad adni amig/amikor joszantabol nyitja a szajat. Persze ez nem mindig esik egybe az etel elkeszulesevel, ugyhogy az anyuka felcsattan neha egy egy kicsit. Kotyvasztott a baba meg fintorog. Bizti nem vagyunk az egyeduliek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!