Ki hogy viszonyul ahhoz, ha fogdossák a babáját, hogy "jaj, de édi? "
Én sem szeretem,de a lakótelepen sok az idős,és állandóan simogatnák a gyereket.
Amikor kicsit arrébb tolom a kocsit,gyorsan letörlöm a kezét törlőkendővel.
Azért megbántani sem szeretnék senkit,mert ezt szépen sértődésmentes csomagolásban úgysem tudom elmagyarázni!
Amíg nagyon pici volt (3-4 hónapos sem), én igenis szóltam, ha vadidegenek (itt főként felnőttekről, idős nénikről van szó) az utcán, bevásárlóközpontban, vagy kapaszkodjatok meg, kórházban rástartoltak, s összetapizták a babámat. A kulturáltabbja ilyenkor elnézést kért, s azóta ha találkozunk, nem tapizza a nagyfiamat (6,5 hós). A többiek meg valahogy mostanság elkerülnek bennünket. Nem mintha hiányoznának.
Ha kisgyerek kukucskál be a babakocsiba, megvárom az anyuka reakcióját, de szerencsére még sosem fordult elő, hogy nekem kellett rászólni a gyerekre. Egyébként pedig vagyok annyira antiszociális, hogy simán továbbtolom a babakocsit, ha valaki nem szimpatikus, persze elnézést kérve, hogy sietünk. Csak akkor ciki, ha a következő utcában is összefutunk. :-)
Hű azt én is utálom, de még mennyire, akkor kaptam idegfrászt, amikor a szomszéd bácsi a körömgombás kezével megsímogatta a kisfiam kezét, nah ekkor gyorsan kézfertőtlenítettem egy Bradoman kézfertőtlenítő törlővel, biztos ami biztos.aranyos bácsi de télleg durva, hogy ilyen körömmel(kézzel) meg
simogatta a babámat.Azóta mindig gyorsan elviharzunk mikor találkozunk vele.Nem rosszindulatból, de fő a biztonság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!