Mi a véleményetek a járássegítőkről?
Gyanakszom erre én is :) Mi rosszat hallottál róla?
Én nem ismerem, de nehéz elképzelnem, hogy ha tolja maga előtt, akkor nem esik el benne, vagy gurul el előle...ilyen hülye gondolataim vannak.
Lányomnak nem volt, a fiam 10 hónapos, már menne, és érdekesnek tűnt :)
Nekünk volt, ami játékasztallá alakítható. Az egyik felén Duplozni lehet, a másikon meg mindenféle pörgettyű van. Járássegítőnek is sokat használta, nekünk bevált:)
De ha nem ezt, akkor a nővére babkocsiját, széket, mindent tologatott. Szóval nem ártalmas, nem olyan, mint a bébikomp, ezt magától használja. Száguldozott vele a házban.
Kb. 2 e ért vettem használtan, annyit bőven megért.:)
Valahogy ki van találva, nem gurul el előle, mert lassan gurul, kicsi kerekei vannak.:)
Viszont a lányom babakocsijaival hatalmasat esett szegény fiacskám, szóval annál jobb.:)
Hát a kézenfogva sétálgatás pont ugyanilyen. Pontosan ugyanúgy működik, mint a járássegítő.:)
Semmivel sem jobb vagy rosszabb. Akkor sem tud egyedül menni, csak ha segítesz neki:)
És a járássegítőt a fiam egy nap max 10 -15 percig használta összesen, összeadva az egy perceket. ennyit tuti nem lesz baja..:)
Nekünk van, már viszonylag korán megvettem neki (6 hónapos korában) egy börzén. Mivel alkalmi vételnek gondoltam, így megért 2500 Forintot. Ráadásul teljesen új állapotban volt.
A lányom eljátszott és mai napig eljátszik a zenélős és más részeivel, de túl gyors neki.
Hiába fékezem be, akkor is. Ha pedig fognám, hogy ne guruljon olyan gyorsan, akkor pedig ott lennék, mintha a kezét fognám.
Egyébként a lányom 7,5 hónaposan állt fel először, 8,5 hónaposan próbálkozott a bútor mellett lépkedni, de csak 10 hónaposan indult meg úgy, hogy a kezét fogtam.
1 éves lesz pár nap múlva, de az egy kezes sétánál tartunk és a napokban tette meg az első 3 lépését önállóan.
Abszolút nem vagyunk lemaradva, úgy gondolom.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!