Jobb lenne, ha nem adnánk ezt a nevet leendő gyermekünknek?
Szóval, mindkettőnknek nagyon tetszik az a fiú név, hogy Farkas. A baj csak az, hogy a leendő férjem Kis. Kis Farkas. Ez kicseszés lenne szegénnyel, nem? Anyámnak mondtam és elkezdett nevetni...
Persze manapság a gyerek viselhetné az én vezeték nevemet is, de azzal sem vagyunk kisegítve, mert az enyém meg Fekete. Kis Farkas, Fekete Farkas... Ez nevetséges? Nagyon tetszik a Farkas név, de mikor hozzátoldottuk a vezetéknévhez elbizonytalanodtunk. Esetleg második nevet válasszunk, toldjuk be a kettő közé és szólítsuk Farkasnak? Vagy találjunk valami mást, ami ennyire tetszik? Szerintetek? Nem nagyon szeretném, hogy egy nap úgy jöjjön haza az iskolából, hogy utálja a nevét, mert kicsúfolják. Vagy ez nem is annyira csúfolós kategória?
Húha mennyi válasz! A kedvesem most azzal szórakozik, hogy indián lesz a gyerek.
Egyébként a Kis egy s-el van, szóval tényleg igazi kis fakas lenne.
A Kisnél biztos maradunk, ez a modernség, hogy az anya nevén is lehet a gyerek nekem nem tetszik, én is felveszem a nevét az esküvő után. Csak azért írtam, mert hallottam már olyan javaslatot, hogy akkor anyáéval jó, de nálunk az is kilőve. Nézegetem azt a jegyzéket, amiben az utónevek vannak, nem akaródzik másikat találni, mondjuk még kitudja, az is lehet, hogy valahol hallok egyet és beleszeretek. Különben arra is gondoltunk, ami lehet hülyeség, ha meglátjuk akkor úgy is le fog esni a tantusz, hogy olyan Farkasos-e vagy sem. Egyik barátnőmnél is így volt, halvány gőzük sem volt milyen nevet adjanak a fiuknak, mert az előző fiú két nevet kapott, azt a kettőt, ami nekik tetszett. Aztán mikor megszületett, akkor eldöntötték, hogy ő egy Botond.
Miért szekáljátok a nevet?Nekem sem tetszik nagyon,de a kérdezőnek és a párjának igen,tehát...nem vagyok szemét!
Szerintem még mindig jobb,mint a Tas,Zsombor,Koppány vagy a Gyula!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!