Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mi legyen a neve a kisfiamnak?...

Mi legyen a neve a kisfiamnak? Flórián vagy Móric? Esetleg Flórián Móric, vagy Móric Flórián?

Figyelt kérdés

Két kislányom van, Emma és Rozi, illetve most vagyok várandós a kisfiammal, akinek nagy nehezen sikerült nevet találni. Már csak azt nem tudom, hogy Móric vagy Flórián legyen? Még lehetséges a Flórián Móric, vagy Móric Flórián verzió is, de inkább egy nevet adnék. Nektek melyik tetszik inkább, és miért (vagy éppen miért nem)?

:-)

2012. júl. 4. 13:41
1 2 3 4 5
 11/41 A kérdező kommentje:
Igazatok van, a Mór se rossz... sőt. :-) Még barátkozom vele, meg megemlítem apának... :-)
2012. júl. 4. 14:02
 12/41 anonim ***** válasza:

Hát, egyik sem, bocsi. :)

A kettő közül inkább a Flórián, de én is javaslom a Mórt, az nagyon tetszik, és lehet Móricnak becézni, ha szeretnétek.

2012. júl. 4. 14:03
 13/41 anonim ***** válasza:
54%
Ez az én nyertem! A Mór tök zsír!
2012. júl. 4. 14:05
 14/41 A kérdező kommentje:

Semmi baj, ne kérjetek bocsánatot, inkább én köszönöm, hogy őszinték vagytok, és nem feltétlenül azt írjátok, amit hallani szeretnék. Persze akinek még tetszenek is az általam felsorolt nevek, az külön öröm számomra. :-)

Szóval? A Flórián tényleg annyira rossz? És még, így a belinkelt kép után se illene mondjuk egy 35-40 éves férfire, vagy mondjuk egy 70 éves bácsira? :-)

2012. júl. 4. 14:05
 15/41 A kérdező kommentje:

Azért vessetek egy pillantást a # 9/14 válaszomra.

Naaa? Így sem? :-D

2012. júl. 4. 14:06
 16/41 anonim ***** válasza:
36%
na pont ez a műsor megy nálunk is!! én is Flóriánt szeretnék a fiamnak, de a párom még nem nagyon állt rá a dologra. októberig van még idő meggyőzni......
2012. júl. 4. 14:08
 17/41 A kérdező kommentje:
Én esküszöm sokszor nem értem meg a pasikat. Azt mondják, hogy mi nők bonyolultak vagyunk, aztán ők finnyáskodnak, nekik nem tetszik egy név sem. :-D
2012. júl. 4. 14:10
 18/41 anonim ***** válasza:
38%

Neeeem, fúj. Győzött a Mór, megszavaztuk!

Lehetek a keresztanyja?:)

Mór az egy nagyon vagány kisfiúhoz illik, a Flóri meg ilyen:

[link]

Bocsi!

2012. júl. 4. 14:11
 19/41 anonim ***** válasza:
Nem rossz a pasi, de a neve így sem tetszik nekem sem. A Mór nálam is a nyerő. Én, ha fiú lettem volna, Mórnak neveztek volna egyébként.
2012. júl. 4. 14:13
 20/41 A kérdező kommentje:

# 18/19

Nem iiis! A Flórián az ilyen, hidd el: [link]

Na ezt nézd! ;-)

Oké, viccet félretéve: lehet, hogy tényleg a Mór mellett maradok... Bár nem tudom... Egyáltalán lehet azt becézni? Nem hangzik jobban egy Flóri, mint egy Mór? ;-)

2012. júl. 4. 14:21
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!