Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Beteg a babám, és sokat...

Beteg a babám, és sokat kakil, nem tudom miért, tisztába rakom rá 2 percre megint kakil. Mit tegyek, hogy ne fogyjon ennyi pelus?

Figyelt kérdés
2009. júl. 9. 17:46
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Esetleg azt még megpróbálhatod, hogy a pelusba beleteszel egy popsitörlőt széthajtva és ha szerencséd van, akkor elég csak azt kivenni ha belekakált.
2009. júl. 9. 18:18
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Tényleg jó ötlet a pelusba tenni valamit, ami felszívja a kevés kakit de szerintem annak száraznak kellene lennie. pl papírtörlő összehajtva.
2009. júl. 9. 18:32
 13/13 A kérdező kommentje:

köszönöm

első válaszolónak írnám én nem pontoztam senkit sem, nem szoktam a pontozássokkal foglalkozni és neked is köszönöm a második válaszod, bár az első hozzászólásod kicsit bántó volt, na a lényeg hogy kb 1,5 órája nem kakilt

köszönöm mindenkinek

2009. júl. 9. 19:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!