Beteg a babám, és sokat kakil, nem tudom miért, tisztába rakom rá 2 percre megint kakil. Mit tegyek, hogy ne fogyjon ennyi pelus?
ne mááááááááár!
ne a pelenkával foglalkozz, hanem vidd orvoshoz, ha beteg és hasmenése van.
vagy ez most kamu kérdés????
NEM HASMENÉSE VAN!
VOLTUNK ORVOSNÁL!
nem a leszólásokra voltam kíváncsi, azt tartsátok meg magatoknak
nem a pelenkán spórolok de valami megoldást akartam mert így 1 nap alatt elmegy egy csomag pelus és sajnos nem dúskálok...
ja és nem kamu!
de akkor miért kakil ilyen gyakran???
én pelenkadiszkontban szoktam mindig venni, így a legolcsóbb, darabja 32 Ft-ra jön ki.
ha városban laksz, akkor biztos van pelenkadiszkont, vagy árulnak bababizományikban is.
első voltam
nem hasmenése van, hanem rendesen kakil nem sokat kis adagokat
és voltam ma orvosnál kapott rá kúpot is de ennyi
gondolom tudja egy orvos mi kell ilyenkor, nem kell leszólni hogy vigyem orvoshoz, mi sem természetesebb ennél, nem ez volt a kérdés, de látom unatkoztok, hogy így letámadtok.
Ha tehetném én sem itt vesztegetném az időmet hogy kérdezgetek, de már nem tudok mit tenni szegénykémmel.
ja és mielőtt megkérdeznétek, nem adtam neki semmi olyan ételt amitől mehet a hasa (nem híg széklet)
6 hónapos amúgy
utolsó válaszolónak, köszönöm!
nem bogyókat kakil azt ki tudnám borítani rendes állagú csak sokszor és nem olyan nagy mennyiségben mint szokott.
tehát nem is székrekedése van, nem tudom az orvos sem tudta kaptunk gyógyszert és ennyi.
na mindegy
azért neked köszönöm
egyáltalán nem unatkozom, csak a kérdésed hangzott kissé fucsán.
én vagyok az első lepontozott válaszoló, aki később a pelenkadiszkontot javasolta, de látom, figyelemre sem méltattad a segítő ötletemet.
:(
jobbulást a babának
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!